Foto: Privatna arhiva, Tanjug/ Dragan Kujundžić

Ana Obradović: Koske već glođete, a bananu ste dobili juče…

I tako dan za danom sa koskom i bananom

Pišem ja tako svašta, pišem ali džaba, kad vi ič ne razumete. A balansirati između Koštunice i Sergeja Trifunovića, itekako je teško. Jer vi biste manire Koštunice,a razaznajete samo jezik Trifunovića.

Ana Obradović: Koske već glođete, a bananu ste dobili juče...
Piše: Ana Obradović

U udobnosti vaših domova nemo posmatrate šta se oko vas dešava i čekate…

Čekate Gandija, čekate Karađorđa, čekate Jovanku Orleanku, ali svaki od pomenutih nije vam po volji.

Jedni hoćete mirne i nenasilne šetnje, i tako šetamo tri meseca, i ništa.

Drugi hoćete radikalizaciju protesta, eto bi i radikalizacije, koliko toliko, pa onda osuđujete, ali kad panduri lemaju, to ne osuđujete.

Pa Babić, pa Radoičić, pa Stefanović, pa Mali, pa Bata, pa svakog čuda za tri dana dosta. Država je duboka, ali vi vidite samo ispupčenja.

Nije jedan čovek kriv za ovakvo stanje. Nemoguće je. Krivi ste svi vi koji zatvarate oči pred istinom, a istina je opaka i surova i vrlo teška za prihvatanje. Narod zaslužuje vlast koju ima, a ovaj narod zaslužuje i ovu vlast i ovu opoziciju.

Za dvadeset godina, ništa niste naučili.

Žaba je skuvana, mlitava i otpor je na apsolutnoj nuli. Kurobecanje po protestima, samo je velika farsa, predstava za široke narodne mase u izvedbi prosečnih glumaca čiji je strah od batina i gubitka kontrole toliko vidljiv, ali vi i dalje ne vidite. Ne zato što je skriveno, već zato jer čvrsto žmurite.

Govornica građanskih protesta, slobodna je za opoziciju koja vas odvuče od predsedništva da se u 29og tučete sa policijom… Eksperiment uspeo.

I da, hapšeni su klinci i ranije. Pa ni jedan protest 1od5miliona nije završio pred 29im. Hapšen je mali zbog vešala, pa ste se sablažnjavali i osuđivali. Ograđivali se od Noga… Revolucija zahteva žrtve, ali ovo nije revolucija ovo je cirkus Kolorado.

A ja sam naprenjačka kurva, koja ne pravi selfije dok se gura i svađa sa murijom, dok jebe mamu Lutovcu, jer hoće da napusti RTS, proziva Bujoševića za pare i jebe mamu Obradoviću što odvlači narod od predsedništva! Ista ona koja viče mesecima Vučiću pederu, dok vi vičete Vučiću lopove. Ista ona koja masi ispred RTSa vikne da se revolucija ne postiže šetnjom! Ta sam. Naprednjačka kurva.

Advertisements

Tako je, jer ja se borim za lični interes sve ovo vreme i cilj mi je samo da sve bude isto.

Koske već glođete, a bananu ste dobili juče…

Advertisements