Danko B. Marin: Tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija, samo bauci se u njoj čuju

Danko B. Marin: Tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija, samo bauci se u njoj čuju

Danko B. Marin: Tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija, samo bauci se u njoj čuju

Bauk SNS kreza kruži SrPijom&NATO-čekićijom

,,Bauk kruži Evropom – bauk komunizma“ – početak je ,,Manifesta Komunističke partije“, bauka kog smo dobro osetili kad se spustio na Srbiju, napravio od nje tamnovilajetsku nakaradu.

Ko je stanje koristio obilato, kaje se što nije više… – koga je nakarada uništavala, kaje se i on što se nije ŽEŠĆE BORIO!

Na gubitku su svi Srbi – konvertiti su izgubili Gospoda i Njegovo carstvo, žrtve komunista izgubiše deo raja zemaljskog…

Naše savremene kreze su tad jurile u besklasno društo, divile se lupetanju o svetloj budućnosti i lupanju po klavirĆeku Franjinog sina, Jadni Franja Broz je i psa Polaka morao prodati za ogrevna drva lovočuvaru – šta li je tek prodao za časove klavirĆeka?

Idolopokloničko slušanje Franjinog sina se tad veoma isplatilo, proleter Broz se uselio u Beli dvor i ,,belo“ gledati na to, aplaudirati otvorenih usta klasnoj jednakosti, donosilo je mogućnost za bolju materijalnu NEJEDNAKU budućnost. Kaplar glasovirac-klavirista je od svetskog šverca oružja po Trećem svetu nešto i delio, bio samoupravni živi svetac: čulo se, videlo se, dobijalo se!

Utopija se kasnije utopila u ,,posle Tita – Tito“ stabilizaciju, a komunistički satanski ugovor donosi DESTABILIZACIJU SFRJ, šta drugo?

Krah socijalističkog samoupravljanja pokreće ratove – Krezubistan opstaje, zubići ispadju, ne ide se kod zubara ali kreze opstaju! Beži mladost od njihovog KREZUBOG ali opasnog ujeda – strogo kontrolisanog ,,demokratskog ‘izbora’ na izborima“. Neka idu ti mladi, ti izdajnici krezubog bauka kad ne žele u rov da ginu za kreze!

Bauk se osilio!

NATO bombradovanje ga nije oštetilo, od istog su Palog anđela! Ne prekida ga ulazak Srbije u novi milenijum.

Milenijum je počeo teranjem ,,komunističkog“ bauka petooktobarskim bajanjem ali se ispostavilo da je samo stari bauk reinkarniran i NEKAKAV (zaista mnogo veći i snažniji od ,,NIKAKAV“!) harizmatični vožd Slobodan , zamenjuje se liderčićem jednokratne upotrebe – lažnom Zorom od Zorana!

Tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija (i građanskih država!), samo bauci se u njoj čuju i jadnog ,,svetlonošu“ Zorana ubrzo njegova revolucija ,,guta“ atentatom koji se rašomonski do danas prepričava, dok se sudski epilog relativizuje. Đinđu je zemlja crna zađinđala – trajno prekrila, nas medijske manipulacije: DAN NIKAKO DA NAM SVANE!

Kreze – očima van svakog zla ali i bez sposobnosti za ISTINSKO dobro, sve uspevaju da NEživotnim oportunizmom prežive. Ne interesuju se za genocid u Krajini, BiH, KiM, zaboraviše da su bili ,,nesvrstana“ savest čovečanstva, militantni protivnici NATO&Varšavskog pakta, stub Trećeg sveta, vatreni socijalistički samoupravljači, fanatici ONO i DSZ ali koji samo promatraju ,,očima van svakog zla“ naoružavanje Tuđmanovih rušitelja njihove zakletve znane kao SFRJ i NOR.

Nestao gorljivi SUBNOR , isčezao u kukavičluku, samosagoreo u pretnjama pre izbijanja SFRJ rata! Branitelji ,,svetlih tradicija NOR-a“ se NE pretvoriše u ofanzivnu organizaciju: ,,DA POBIJEM GOVNA I GOTOVA STVAR!“ Neeee, Tito posle Tita – čeka oslobodioce kao i onaj originalni!

Novi milenijum kreze osvajaju, imaju preča posla: postali su liberali, ma i neoliberali, ti samo ,,vozi Miško“ – može i pokrivenih očiju ali daj dnevnicu za mrakoljublje, sokić, bajati sendvičićak i duge govorancije podmetnutih firerčića iz našeg malog sokaka, te za ,,od srca“: tapšanje na komandu. Ide se uvek u utopiju komunističku, neokomunističku, EUforičnu, uvek u paklenu laž – potrebnu za sušu života koju šire neumnici…

Na svom putu su čuli i za neko pravoslavlje ali samo kao neuspelu taktičku zamenu za strateški dionizijski satanizam, voli se 29. novembar, Prvi maj, Dan mladosti – rođus svetog Josipa Kumrovečkog Mašinšlosera,…

Saučesnici u bolesnoj metamorfozi sistema iz zla u veće zlo, snaga su i paklenog pretvaranja svetosavske SPC u krivovernu, svejeretičku ekumensku ,,ЅRS“! Takvi se idealno uklopiše-idolopokloniše, domaćinski uđoše u tranziciono petooktobarsko DOSmanijaštvo, potom u lični režim narcisa Borisa Tadića i zastrašujuće ustaško-balijsko ludilo narcisoidnog sadiste Muhameda Vebera Vučića iz Čipuljića.

Iz podaničkog zla – u novo podaničko zlo!

Od hrišćanskog Gospoda su odbačeni.

,,Znam tvoja djela da nijesi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć! Tako, budući mlak i nijesi ni studen ni vruć, izbljuvaću te iz usta svojijeh“ – bogati etičkim degenerisanostima, sigurni u službu zlom sistemu od Gospoda odbačeni zagađuju i politiku Srbije. Popeše se davno na ,za njih planirani (Tavistok?) autistični ,,Čarobni breg 2 – New Age“, pakleni rijaliti iz kog moralno nedodirljivi predstavljaju demonske sile i apodiktičnu podršku svakom vlastodržačkom ološu!

Robovi njuejdžerske beskonfliktnosti, taoci ličnog straha, taoci nečeg što je u 20. veku definisano kao ,,stokholmski sindrom“, nečeg što je odavno kod Srba prisutno u otpadništvu od svetosavlja, od svoje nacionalne pripadnosti…

Poturčenjaci još žive u kolektivnom sećanju, pokatoličeni Srbi – vrh Pavelićevog ustaštva i dalje čekaju sudsku osudu za genocid, ostrašćene brozoustaše su još tu među nama dopingovani visokim penzijama!

Početna drugosrPijanija nije patila od stokholmskog sindroma – obična plaćenička grupica pomešana sa agentima krticama, Udba spavačima. Ali njihovo drugosrPijansko omasovljenje svojim ulaskom u psiho defekt i politički mejnstrim postaje metastazirani kancer srpskog društva!

Dolaskom vučićizma (improvizacija politikantske prirode u cilju očuvanja vlasti narcisoidnog sadiste Aleksandra Vučića) nastaje moćna, bezobzirna patokratija SrPija&NATO-čekićija!

Ona se ničeg ne stidi – za empatiju prema poniženim i povređenim je usahla dok joj svi etički degenerici drugoSRPijanci postaju STRATEŠKI saveznici. Defektaši se taktički JAVNO ne trepe ali srp i čekić su im isti, isti im je i titoistički atlantizam koji namiguje Moskvi kurvajući se sa…

Početna drugoSRPijanština&NATO-čekićija je lukava, vešto se krije iza raznih NVO i pušta kreze Vučićeve SNSekte u prvi plan!

,,Ali ono što nisu mogli da učine ni zakonodavstvo ni glas razumnih ljudi, učinio je jednim udarom veliki satirik. ‘Don Kihot’ je zauvek ubio ritersku književnost“- vučićizam je svojim rijaliti lakrdijaštvom i krimokratijom ubio politički sistem Srbije!

Zaista je poput satire genijalnog Servantesa rijaliti egomanijakalni politikant odradio posao! Loše ali i dobro zbog početka od apsolutne nule, zbog osvajanja novog prostora za zdravu Srbiju!

Hvala (kvazi)Aleksandru Muratu Vučiću Veber-efendiji što je svojim narcisoidnim sadizmom i trivijalnim firerizmom ubio svaku (dosadašnju) preživelu normalnost – ODAVNO TRULOG SISTEMA!

EKSPERT za Vučića i vučićizam novinar(čina!) Predrag Popović ima sjajan citat o srcu ludila, ludačkog tornada koji obrće jadni ostatak Srbije i pravi je SNSmrtijom: ,,Genijalnost maršala Tita najbolje se vidi na Novom groblju”. Politički sistem u Srbiji je doveo do apsurda – hvala i hvala što ogolio je golotinju do kraja, skinuo i poslednji smokvin list moralne sramote, kad sa krše zakoni prethodnog sistema.

Advertisements

Sve je definisano, rez je napravljen i samo ga treba ozvaničiti. Mora se preseći profitiranje na rajetinskim osnovama (RAJA = stoka!). Kraj – nema više!

Nastaviće se…

Danko B. Marin: Tamna je naša noć – tamnija od noći drugih nacija, samo bauci se u njoj čuju
Pisao Danko B. Marin

Advertisements