Ilustracija Balkanska

Kurčenje na Tviteru: Žeki, Boki i Serđo u akciji “Sad će da se karamo ispred ružičaste govnovizije”

“Degenerik”, “Našmrkani dirignet”, “Go**nce seosko” – ovo su samo neke od uvreda koje su u poslednjih nekoliko dana na društvenim mrežama razmenili vlasnik TV Pink Željku Mitrović i glumac i novopečeni političar Sergej Trifunović. Povod za okršaj i salvu uvreda ovog puta je – lider “Dveri” i jedan od lidera SZS Boško Obradović.

“Lažovčić”, “fićfirić”, “ljubičica”… takođe su se našli u dnevniku uvreda koje su tim povodom razmenjene.

– Boškić, nisam ja jedini koji misli da si degenerik i go*ance seosko, ali ako opet budeš pi**a i odustaneš od partija ispred Pinka, u subotu, ja ću te doživotno zvati i privatno i javno LjUBIČiCA MILA! Sergej se broji takođe! – napisao je Mitrović.

To je bilo sasvim dovoljno da odreaguje lider PSG Sergej Trifunović, koji je Mitrovića nazvao “našmrkanim dirigentom”.

– A taman smo debatovali da li ima smisla da uopšte idemo na ružičastu go*noviziju. Uvek nam date motiv. Hvala našmrkanom dirigentu – odgovorio je Trifunović.

“Rasprava” se tu, međutim, nije završila:

– Sergej dragi, jedva čekam da dođeš da vidiiš ko je našmrkani kreten! Brate nema ljutnje, ti si ovo trażio! – odgovorio je Mitrović na Sergejev tvit, na šta je lider PSG poručio “Eto nas šećeru”.

– Eto nas šećeru – odgovorio mu je lider PSG.

Svemu je prethodio još jedan Mitrovićev tvit na račun Boška Obradovića.

– Boško, pošto nećeš da nam lepo kažeš koliko je ljudi juče bilo na protestu, danas nam je na redu čas matematike! Lekcija br 1. Bole + politika – narod = tabadžija Điki – politika – narod = magarac Vuk – istina + lažov = fićfirić ZNAČI Bole + Điki + Vuk = Kukuuuuuuuu – naveo je on.

Slično se desilo pre petnaestak dana, kada je Obradovića nazvao “čačanskim đilkošem”, na šta mu je lider Dveri odgovorio: “Neka se pripremi Pink”.

Advertisements

Sva ova obećanja naših Obilića – Željka, Boška i Sergeja, neodoljivo podsećaju na Batu Živojinovića i njegovu ulogu u filmu “U raljama Života” i na obećanja koja je davao nesrećnoj Štefici Cvek. I verujemo da su obećanja ove trojke “istinska i bez foliranja” i da će biti ispunjena, jedino ako se ne vrati ranije tetka iz Bosanske Krupe, u ovom slučaju tetka iz Čipuljića.

Ilustracija Balkanska

Balkanska, Twititer, Blic, Kurir

Advertisements