Ilustracija

Psiholog retarderos je bio dobra psihološka priprema za goreg od sebe: Tantalić Vučić – Aleksandar!

Psiholog retarderos je bio dobra psihološka priprema za goreg od sebe: Tantalić Vučić – Aleksandar!

Tantalić Vučić – Aleksandar!

Ne tako davno sam pisao tekst ,,Boki Tantalić je ‘malo’ nervozan“ i izazvao zgražavanje drugosrPijanske ekipe, nisu mogli verovati da njihov On može: PASTI SA VLASTI?

Psiholog retarderos je bio dobra psihološka priprema za goreg od sebe: Tantalić Vučić - Aleksandar!
Ilustracija

Kad ubrzo&,,SPONTANO“ Srbiji stiže novi jad, stiže nam novi mizantropski gad!

Piše: Danko B Marin

Samo dobismo novog Tantala, kog je jadni Boki Tadić Tantalić vizionar (- 90 IQ!) – dobitnik nemačke (precizni k’o Nemci?) nagrade za viziju ,,Kvadriga“, uspeo montirati u zajednici sa čuvenim agentom-ambasadorom Montijem i ljudskim otpadom M. Rakićem!

Ponovo je sadistički narcis na poslu upropastitelja Srbije zajahao Srbiju, Srbe, građane, mrtve i nerođene ali znatno unapređeniji model: narcisoidni SADista&sadista!

Jadni IQ Boris Tadić nije bio baš mesijanski NARCISOIDNI SADISTA, njegove narcisoidne osvete bile su podržane prilično obeshrabrujućim mentalnim sposobnostina (elitaš jurio nekog deku na vašaru koji mu je opsovao majku Francetićku – bruka drugosrPijanska!) ali je poslužio i tako TUPAVO bezvredan, obzirom na VAŽNE funkcije koje mu ,,demokratski pripadoše“ od podmuklog okupatorsko-mizantropskog sistema: psiholog retarderos je bio dobra psihološka priprema za goreg od sebe!

,,Spontani“ rijaliti ide…

Oholi mitski Tantal nije trpeo božanstva, egomanijak je bio iznad ,,tih“…. – zato je zoupotrebio kontakte sa njima i načinio bogovima svoje smrtne drugare. Naši drugosrPijanski Tantali uz podršku moćnh međunarodnih božanstava: rade isto!

,,Bogovi“ koje je stvorio Botinjo retardinjo su jadni u odnosu na Aleksandar Tantalić Vučić “FREAK SHOW”!

Van svake konkurencije su: švercer Bata BIA Santos, kriminalKINjA Maja Žaba iz šest partijskih baruština i nebrojenih krimi afera, vašarski roštiljdžija šef EPS-a, noćni moler Đuka Bizon, vesela sibaritska udova jorGOVANKA doktorkinja naukinja čuvenog fakulteta iz Sremske Kamenice – ,,eno ga zemljače, vi’š tamo kod svinjca iza kokošinjca“, jorGOVANKIN šofer-,,artiljerac“ bio ministar vajni-vojni (,,artiljerac bre!“) & ponovo je ministar, stigao nam i novi ministar vojske – vojni škart JULinda Vulin, premijerac bata Anac koji ne zna da skupština glasa za predlog zakona, baroni kriminala Dinkić,…

Dug je to spisak – poniženja za građane Srbije ali je i STRAŠNI SPISAK PONIŽENjA i međunarodnih moćnih božanstava kojima se taj defektaški niz Tantalićevih ,,bogova“ pripisuje u zasluge: zbog slepe podrške – novom Tantalu Vučiću Tantaliću.

Najveći greh Tantal je napravio kad je bogovima Olimpa servirao svog zaklanog sina!

Naši Tantali serviraju svoj zaklan i nedoklan narod, razbacuju se po trulom zapadu krvlju, mesom i kostima Srba u čije ime vladaju!

Zgađeni smo bili Tadićem kad je servirao dedu iz Jadovna, KiM izdajstvima i … Kad ima i gore od odvratnog!?

Sumanuti Aleksandar Smučić Tantalić je neprikosnovenim gospodarima rata lupetao o nekavoj Principovoj i srpskoj krivici za Veliki rat! Svetu se putem “CNN” izvinjavao za svetski rat!? Sigurno je bežao sa časova u srednjoj školi novobeogradski huligan iz Čipuljića (BiH) , nije se upoznao sa krajem 19. i početkom 20. veka…. Žalosno je što preko „CNN“ pokazuje koliko ne zna istoriju za srednju školu, još žalosnije je što ni onu iz osnovne ne poznaje: Austro-Ugarska je Kraljevini Srbiji konstantno pokušavala da objavi rat – uči se u VIŠIM razredima OSNOVNE ŠKOLE!

,,Načelnik austrougarskog Generalštaba Konrad fon Hecendorf tražio je 24 puta da se objavi rat Srbiji“ – ,,PRVI SVETSKI RAT“ – prvi tom,,SRBIJA I CRNA GORA“ IŠP ,,Obod“ – Cetinje: strana 19.

Austro-Ugarska je imala stari plan o poništenju RATOM državnosti Kraljevine Srbije i Kraljevine Crne Gore, za Beč su to bile samo buduće teritorije.

Carevina Nemačka?

General Alfred fon Šlifen je tvorac nemačkog ratnog plana za nadolazeći rat: plan je bio gotov 1905. godine! Anglo dobitnici ratova – imaju precizne račune i neki novobeogradski navijač im se izvinjava za Principa i servira Srbe (sebe!) kao najvažniji svetski faktor?! Na atentat se vraćam u nastavku teksta…

Na Vučićeve satanizme oko SNSatanske ,,privatizacije“ Kosova i Metohije se ne isplati reči trošiti! Etički degenerik nema osećaj za sramotu.

Stanovnik Hada, mitski Tantal je kažnjen i zbog krivokletstva. Jadno je lagao, krivo se kleo tupavi Kvadriga ,,vizionar“,  tako da neki Tadićevi ,,performansi“ danas čak izgledaju simpatično – kao kada je izbegavao MMF, dok su krivokletstva novobeogradskog huligana iz Čipuljića predmet izrugivanja na društvenim mrežama: KOLIKO PUTA JE NAPUŠTAO POLITIKU?

Vučić Tantal Tantalić se na krstu zakleo Šešelju i SRS…

Videsmo drIPAČKE, uličarsko-kulovske suze ,,POKAJNICE“ na ramenu pohotnog psihopate Klintona, bar su uništile sako manijakalnom bombarderu-saksofonisti NATO fašisti…

Mesije Srbije Tadić&Vučić svoju zemlju (SVOJ FEUD!) reklamiraju kao JEFTINU prostitutku, etički izrodi su svodnici koji plaćaju mušterije – nazivajući tu idiotariju EKONOMIJOM, jer kad svodniku nestane para zadužuje se kod gazde od mušterije svoje DrOlje: pare se okreću, a i štrpne se za sebe!

Zombi Tadić Tantalić nestaje iz igre, zapadni bogovi plutokratije ga ukloniše – bezvredna marioneta predugim trajanjem je postala uvreda za njih! Slugeranjski balkanski rajetin može da umisli da je natčovek ili božanstvo Zapada usled površnog kontakta sa stvarnim satanokratskim božanstvima realnog Zapada!? Rijaliti jado ravan njima nikad ne može da bude: MARŠ! Ostaje samo YOU TUBE otužno-tužno sećanje na BoTinu posetu poplavljenim područjima i pitanje: ,,Jel’ zima kokoškama?

Privilegovani smo danas gledanjem Tadićeve tantalizacije, povremeno ga smušenog vidimo kako ZABORAVLjEN kao u ,,Bulevaru sumraka“ izlapela vamp Norma Dezmond (glumi je Glorija Svanson) ,,glamurozno“ pozira uz čuveno: ,,U redu gospodine Demil, spremna sam za krupni kadar!“ Bolesno žedan publiciteta, gladan vlasti i u strahu neurotskog oklopa usled svedenosti na lične kvalitete (stena iznad Tantala!) – a konkretno postoje samo negativnosti egomaničnog kompleksaša!

Pokretna traka okupatora nam donosi novog Tantala, sitnog reketaša SRS od kog ambasador SAD agent Monti (instalirao je i nevernog Tomu svetog Bajčetinskog kao bućkalo za ,,patriotsku“ SNSometinu!) montira novog mesijanskog SADistu&sadistu.

„WIN-WIN“ igraju Amerikanci, svi konji u trci su njihovi. ,,IN DOLLAR WE TRUST“ je ekipa bez improvizacije i čekanja na ,,autoritet trećeg“ (nedefinisanog faktora)… Oktroisanom (DEMOKRATSKI!) Vučiću Tantalu Tantaliću uspešno ide tantalizacija Srbije SNSmrtijom (tvorac SNS je ambasador–agent V. Montgomeri) ali sve je pod kontrolom i okupaCIA neće dozvoliti da se Vučićev autokratski cirkus pretvori u totalitarizam, samodržavlje – niti novobeogradski bezLIČNI huligan ima LIČNIH sposobnosti za tako nešto. No, razorna je veoma i ova novouspostavljena otvorena trećesvetska krimokratija …

Srbija nastavlja ,,život“ u Hadu, GLADNA – a bogata, ŽEDNA života ali vitalna i vekovima HEROJSKA! Sad je u bolesnom STRAHU, neurotskom oklopu koji pojačavaju: gebelsovski mediji! Ukinut je Ustav Republike Srbije, huligan prekomandovan u kriminalca je to uradio po uzoru na Hitlera i samoproglašeni Veber je postao ,,protestantski lider“, tragikomična varijanta provincijalnog mesije, trivijalnog firerčića iz našeg malog sokaka.

Politikantski pajac ima APODIKTIČNU podršku Zapada u defektašenju i još se na zapadnim stranama hvali ,,Vučićeva stabilokratija“, psihotična improvizacija koja nema zakon, osim bipolarne široko amplitudirane ,,volje“ pomračenog uma NjIHOVOG zombija Aleksandra Tantala Vučića .

Za puknuti puk STRUČNO smešten u neurotski oklop je izbačena gomila laži: razvićemo avio industriju – ići će delovi u Erbas i Boing, dolaze investicije od preko 100 MILIJARDI evra, okrene se prazna flaša mineralne vode dnom u vis i to je Kula Beograd u koju se ulažu milijarde da bi bila gotova do 2016. godine, ukida se RTS pretplata, smanjuje cena stuje za 20%, smanjenje poreza, ukidanje partijskog zapošljavanja, obračune sa tajkunima i kriminalom, Morava – Solun kanal, Mercedesovu fabriku umesto socrealističkog Ikarbusa. FAP učiniti hiperproduktivnim i tu dolazi ,,ABRAKADABRA“: Mercedes,…

Pobedom sumnjivog demokratskog nivoa život u Srbiji postaje soft-horor, a međunarodna politika zvanične Srbije postaje spisak uvreda zbog kojih zli Zapad i postavlja Aleksandra Vučića za autokratu-stabilokratu.

Boris Tadić je bio slugeranja ali mentalno ograničen.

Teško iskompleksirani novobegradski sociopata iz Čipuljića, podguzalo rajetinskog porekla Tantal Vučić će svrsishodnije da posluži ima: MUNCHAUSEN AT WORK SYNDROME, bipolarni poremećaj. Narcisoidni sadista je kog vodi mržnja prema svim ljudima – idealan je za destrukciju gde mu se pruži prilika i pružena je!

Aleksandar Tantal Vučić kao Staljin ukida realnost i uvodi interpretaciju stvarnosti za stvarno stanje u čemu mu izdašno pomaže podmukli, račundžijski zli Zapad, otvoreno podržavajući uspostavljenu KRIMOKRATIJU! Taj Zapad će svog omiljenog zombija eliminisati kad dođe vreme da pokrije svoje zle tragove! Moraju podmukle elite da sačuvaju lepu sliku o sebi zbog novih zlikovačkih akcija: KOJI SE LOPOV GLASNO REKLAMIRA KAO LOPOV? Propadne tad LOPOVSKI posao…

Za pljačku Srbije sa Vučićevom SNSektom se idealno udružiše motivisane hijene MMF, Svetska banka, (,,zli“ – ne treba pisati, podrazumeva se!) Angli, bivši kolonijalisti, neokolonijalisti… Svi oni odlično znaju iz lične prakse da loše institucije genocidno uništavaju – no, baš oni umeju da najglasnije beskrajno laprdaju o ljudskim pravima koja napadno ,,svuda brane“ ali se i vešto prave nevešti!

SNSmrtija je ispunila ideal komunističkog urušavanja države, deetatizaciju etata – u skup deetatizovanih komuna koje čine neku zajednicu bez jasno definisane teritorije. ,,Naša“ SNSmrtija je zajednica mafijaških gangova spojenih u personalnu uniju u liku kriminalca i izdajnika Tantalića Drugog…

FATF (Financial Action Task Force) stavlja Srbiju na ,,crnu listu perača para“, ljulja se hvaljena stabilokratija!

Tantalić je geopolitiku pretvorio u geokriminalitiku, zar se nešto drugo moglo očekivati? U grupi smo mi (dužnici) sa zemljama bednog kreditnog rejtinga, lošeg poslovanja. Dobri smo za izbegavanje investicija! Zaglušeni, opijeni pričama o utopiji, budimo se u distopiji trećesvetskog dna sa zemljama: Irakom, Etiopijom, Sirijom,…

Budi se iz bunila i Vučić Tantal Tantalić ali u Parizu kada stogodišnjica kraja Velikog rata biva obeležena ,,poniženjem Srbije“: stavljanjem Vučića u magareću klupu!

Vučić nije Srbija, gledajmo i tako!

Francusko-pruski rat se završava i imperijalisti se od 19. veka spremaju za lični obračun, zar zaboravljaju velikog igrača Tantalića Drugog Veličanstvenog iz Čipuljića koji se na CNN izvinjava za Prvi svetski rat? Ponosni su oni na svoje zločinačke kapacitete, ne sme se niko nišči tamo mešati, jer postoje i tokovi novca – koji ne lažu: ,,Marš u magareću klupu …..če!“

Atentat u Sarajevu – još nije definisan i veliko je pitanje kad će biti zaista rasvetljen. Morganatski brak nadvojvode Ferdinanda i Sofije je imao za posledicu da im deca ne mogu naslediti carsku krunu u Beču: zna li se za to? Sofija je među bečkim dvorjanima imala tretman malo bolji od sluškinje! Bečki dvorjani bi rado eliminisali ,,nečasni“ par. Smetao im je i manični nadvojvodin hobi: ubio je oko 300.000 životinja po svetu! Zastrašujuća ,,reklama“ i za ono doba. Ferdinandove najavljene reforme ozbiljno su smetale ponosnim nacionalistima Mađarima, imali su svoju vojsku i svoju obaveštajnu službu koja se povezuje sa atentatom u Sarajevu – ,,francuska sobarice“ Aleksandre u HRONICI NAJAVLjENE SMRTI…

Huligančiću Aco, javno si se radovao atentatima u kojima su stradali tvoji protivnici pretvoreni u ,,neprijatelje“ – razumeš se ti u atentate, najavljivao si i mnoge u kojima si sebe video kao žrtvu ali tvoj kraj će biti odsecanje od medija i njihove zloupotrebe. Počele su tvoje Tantalove muke međunarodnom marginalizacijom, sklonio te i Putin. Tačija mu je na kratko približio Bedžet Pacoli što te je možda pogodilo ali pogođena je i Moskva tvojim izigravanjem nekakvog obaveštajca.

Za Hag nisi ali u Had si koraknuo…

Autor: Danko B. Marin

Izvor: Balkanska