O nama i uslovi korišćenja

REČ UREDNIŠTVA

Dragi čitaoci, pre svega želimo vam se zahvaliti što nas čitate u tako velikom broju.

Portal BALKANSKA PRAVILA namenjen je pre svega čitaocima u regionu i dijaspori.Portal BALKANSKA PRAVILA je portal koji objavljuje na srpskom i hrvatskom jeziku koji ima sedište u Republici Severnoj Makedoniji i prati sve dogadjaje u regionu i dijaspori.Portal je pre svega zamišljen kao portal nacionalnih manjina tj, Srba, Hrvata, Crnogoraca i Bošnjaka u Republici Makedoniji, medjutim kako je neograničen, portal je postao čitan kako na čitavom Balkanu, tako i na svim meridijanima gde se NAŠ jezik razume.

Naša obaveza je da se iz dana u dan trudimo da taj broj poraste.

Naime, to je i razlog našeg obraćanja a cilj je da vas obavestimo da je došlo do promena u našim redovima a samim time i promena uredjivačke politike. Mi moramo biti objektivni i ne smemo da stajemo ni na jednu stranu, što je možda u poslednje vreme bio slučaj na našem portalu. Tekstove koje prenosimo a ne uredjujemo, svakako vas informišu ali svi drugi tekstovi koje uredjuje naša redakcija moraju biti objektivni. Ukoliko želite da i vi učestvujete u našem radu uvek je otvorena rubrika VAŠ STAV a uskoro se pripremamo i da krenemo u novu avanturu a to su BALKANSKA PRAVILA u štampanom izdanju.

  Rado ćemo prihvatiti sve vaše predloge i sugestije.

 

UREDJIVAČKI TIM

Izdavač Unija MOST Beograd

Za izdavača Bojan Milić

Kontakt email: info@balkanskapravila.com

 

 

 

 

“Ovde na ovim prostorima mešaju se granice geografije, religije, kulture… zato ovde važe posebna pravila – balkanska pravila… 

Puno je budala ovde i lakovernih ljudi koje je lako kupiti i još lakše zavesti. Ti domaćini misle da je njima dato da potroše kao svoje sve vreme jednog naroda, kao da iza njih ništa više ne može da se dogodi.

Ovaj prostor je škrt kad treba da izrodi čoveka sa misijom, čoveka darovitog, koji može da vidi bar jedan vek unapred… zato se ovde stalno strada, živi se stihijski, primitivno i svi neprestano stradamo”

Balkanska pravila – slobodna reč je tu da vas upozori na te budale koje bi da potroše sve vreme ovih naroda i da “mi iznenadimo budućnost, a ne ona nas.”

Pišite nam na:

info@balkanskapravila.com

Svi autorski tekstovi sa sajta balkanskapravila.com su slobodni za prenošenje, ako to nije drugačije naznačeno, uz obavezno navođenje izvora i postavljanje linka.

Portal Balkanska pravila – slobodna reč nema nadzor nad objavljenim podacima i informacijama sa drugih internet stranica koje prenosimo u celosti, te se u potpunosti odričemo svake odgovornosti vezane za sadržaj na internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Advertisements

Portal Balkanska pravila – slobodna reč nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu Balkanska pravila – slobodna reč, kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na portalu Balkanska pravila – slobodna reč

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete  zahtevati objavu odgovora ili ispravke, odnosno otklanjanja navodne povrede.

info@balkanskapravila.com