ADVOKATSKA KOMORA:LAŽNA ADVOKATICA VIOLETA KATIĆ VARA PO SRBIJI!

Iz advokatske komore upozoravaju na lažnu advokaticu Violetu Katić, za koju je stigao veliki broj prijava za prevaru i lažno predstavljanje.

 

Veliki broj prevarenih javio se advokatskoj komori Srbije i advokatskoj komori Beograda sa prijavom da su bili žrtve lažne advokatice Violete Katić, koja je uz predstavljanje sa legitimacijom advokatske komore uzimala novac unapred za advokatske usluge koje nikad nije pružila.

Naime, kako saznajemo u komori, Violeta Katić nije na spisku advokata i nema pravo da se bavi advokaturom.

Neke od njenih žrtava pominju da je pokazivala službenu legitimaciju prilikom naplate usluga koje nikada nije pružila.

U jednom slučaju se predstavila i kao advokat kancelarije Branislava Tapuškovića i za uslugu pisanja prijave za jednu stranu firmu naplatila avansno za troškove 700 evra.

Lažna advokatica Violeta Katić

Advertisements

Medjutim kada se ispostavilo da ta prijava nije podneta iz firme su kontaktirali advokata Tapuškovića koji je rekao da se Violeta Katić lažno predstavlja i da ona nije advokat i da ne radi za njegovu kancelariju.

Našoj redakciji se javilo još nekoliko njenih žrtava o kojima ćemo pisati u nastavku, a nakon obavestavanja Advokatske komore Srbije i provere da li je na spisku advokata rečeno nam je da pozovemo sve oštećene da slučaj prijave advokatskoj komori Beograda na  telefon 011 3244-085 ili lično u komori ul. Dečanska 13-2 u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *