Bane Jovanović pozvao na TV duel gradonačelnika Bulatovića

Odbornik Bane Jovanović kaže da ga uveseljava izveštaj o radu gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i da je u njegovo vreme grad bio veliko gradilište, a da je danas Paungrad. Zato prvog čoveka Niša poziva da ukrste argumente u televizijskoj debati.

Za današnji Niš kao veliko gradilište, Jovanović kaže da je izmišljotina, pa zato poziva gradonačelnika Darka Bulatovića na TV duel, pošto ga je, kako kaže, zamenik Miloš Banđur odbio.

Prestanite sa izmišljanjima i suočite se sa činjenicom da za osam godina vlasti nijedan nov objekat u gradu niste izgradili i završili sem šetališta za pse i pauna u Čairu – kaže Jovanović.

On tvrdi da nisu svi političari isti i da postoji ogromna razlika između prethodne i sadašnje vlasti što pokazuju rezultati.

Mi smo uradili šest novih mostova, a vi nijedan, sem na Kutinskoj reci. Nijednu školu ni obdanište niste izgradili, a mi sedam novih škola i osam novih obdaništa. Uradili smo 400 ulica, a vi dvadesetak. Uradili smo deset novih bulevara, a vi nijedan. Uradili smo petnaestak kružnih tokova, a vi tek nekoliko. Uradili smo dvadesetak kilometara pešačkih i biciklističkih staza, a vi ni kilometar. Uradili smo halu „Mika Antić“ i renovirali halu „Čair“, izgradili tri tribine stadiona, osam balon sala, Oficirski dom, olimpijski bazen, klizalište, četiri fabrike koliko i vi, tri nove ambulante, tri fiskulturne sale, a vi nijednu – naglašava Jovanović.

Odbornik Jovanović kaže i da je pohvalno jedino to što je ova vlast uradila novi Klinički centar, ali su zato, podseća, poklonili aerodrom.

Grebani asfalt je šminka i predizborni marketing da se nešto radi na niškim ulicama jer se ne menja ni kolovozna konstrukcija ni voda ni kanalizacija ni toplovodi, najčešće ni ivičnjaci ni trotoari. Kako je poplavljen plato ispred Apelacionog suda? Kako je nastao “gejzir“ u Dimitrija Tucovića? Kako je poplavljen Bulevar Nikole Tesle koji ste rekonstruisali? Kako se zapravo radi pokazali smo rekonstrukcijom tri bulevara od Ureda do Trošarine. Kako oni nisu poplavljeni? – tvrdi Jovanović.

Povodom poslednjih poplava u Nišu na nekoliko sati u ponedeljak, kritikovao je vlast zbog, kako navodi, neefikasnost Južnog i Čairskog kolektora.

Izvor: Juzne vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *