Đukanović o sastanku na FPN: Nisu u pitanju nikakvi pregovori i slične besmislice

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović objavio je na društvenoj mreži Tviter da su predstavnici SNS pristali da dođu danas na skup na Fakultetu političkih nauka na kome se govorilo o izborima, ali da nisu u pitanju nikakvi pregovori i „slične besmislice“.

„Elem, skup je bio zamišljen kao prezentacija Cesida i Crte o izbornom zakonodavstvu. Nikakvi pregovori i slične besmislice. Ipak, očito je da su gospoda iz SzS imali za cilj da politizuju skup i mimo pravila moderatora skupa pozvali medije“, napisao je Đukanović.

On je naveo i da je skup održan na predlog Fonda za otvoreno društvo uz pravilo koje je moderator definisao da nema medija.

„Pristali smo da dođemo na skup na kome bi govorili o izborima. Gospoda iz Saveza za Srbiju su namerno pozvali N1 i time prekršili pravilo moderatora. Jadno i bedno!“, napisao je Đukanović.

Advertisements

Iz N1 su međutim reagujući na Đukanovićeve navode rekli da ih niko od predstavnika opozicije nije pozvao već da je prethodnih dana fakultet bio oblepljen napisima o održavanju skupa.

Izvor: N1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *