FANTOMI: Ovo je odgovor na sve laži i neistine! SARAPA: Vratite pokojnom teči testeru, preklinjem vas (VIDEO)

FANTOMI: Ovo je odgovor na sve laži i neistine! SARAPA: Vratite pokojnom teči testeru, preklinjem vas (VIDEO)

Pokret ujedinjenih fantoma – PUF je 04. 04. 2019. godine organizovao po prvi put u Srbiji muzičku konferenciju za novinare, na kojoj su se premijerno javnosti obratili novim muzičkim spotom „KontrAVerzna testera“.

Spot je odgovor fantoma na sve laži i neistine koje su danima plasirane od strane Aleksandra Vučića i njegovih režimskih medija,a  tiču se kontraverzne testere i medijskog linča kroz koji su prošli glavni protagonisti ovog pokreta Milan Pernat i Miljan Čičić.

Novi  spot „KontrAVerzna testera“ kreativno i satirično oslikava  sve dogadjaje koji su prethodili  i koji su se desili nakon puštanja PUFovaca iz pritvora.

FANTOMI: Ovo je odgovor na sve laži i neistine! SARAPA: Vratite pokojnom teči testeru, preklinjem vas (VIDEO)

Ono što je još zanimljivo a vezano za kontraverznu testeru je priča koju je redakcija Balkanske slučajno čula sedeći u jednoj kafani, za stolom neposredno pored čuvenog i cenjenog voditelja i novinara Predraga Sarape. Sve se odigravalo u u kasnim noćnim satima dok se u kafani spremao fajront a konobar bezuspešno pokušavao da Sarapu izbaci napolje.

Razgovor je tekao otprilike ovako:

– “Dobro bre Sarapa, pa opet si se ušljokao ko vepar?! A obećao si da ćeš prestati da piješ, taman si se doveo u red, podgojio se koliko treba, ne bazdiš više dok intervjuišeš predsednika, Voju Šešelja ili Soraju… Pa dokle bre više… “,  očinski i zabrinuto ga je grdio konobar Drakče.

– “Zar ti misliš da je meni lako?”, usledio je Predragov monolog, “Pa znaš li ti kakve ja probleme imam bre! Čuo si za onu dvojicu iz Zrenjanina što su nosili onu testeru i balvan? E pa ja zbog njih i njihove zajebancije više noćima ne spavam! Od kako sam prenosio direktno ono kad su išli da traže Bujketa, svake noći mi dolazi njihov pokojni teča u san! Čovek mi se jada, kaže da je ta testera bila njegova i traži od mene da preduzmem nešto da mu se ta testera vrati! Još kaže da se seća da je stajala u podrumu, da je bila neispravna dok je bio živ al’ je od mene čuo da sad radi i to i bez kabla iako je na struju, pa se plaši da Milan i Miljan ne naprave neku pizdariju. Umislio je taj njihov pokojni teča da ja imam muda i traži da odem kod ovih u Zrenjanin, da im otmem  testeru i da iskopam njegov grob i da je sahranim pored njega. “

– “Priča mi taj njihov pokojni teča”, nastavlja Sarapa, “da se jako razočarao i u Milana i u Miljana što hoće da sruše Vučića a dobro znaju koliko ga je on voleo i podržavao, pa ga je čak strefio jedan infarkt od radosti kad mu je Vučić smanjio penziju a drugi od tuge kad je čuo koliko je predsednikovim roditeljima penzija umanjena. Treći, koji ga je dotukao i oterao u grob je bio kad je zaslugom Vučića Zrenjanin dobio zdravu pijaću vodu i mnogo žali što tu vodu probao nije.”

FANTOMI: Ovo je odgovor na sve laži i neistine! SARAPA: Vratite pokojnom teči testeru, preklinjem vas (VIDEO)
Teča pokojni.

– “I tako se ja svake noći borim sa košmarima a i preko dana čujem njegov glas ‘Daj Sarapa testeru, daj Sarapa testeru!’. Pričao sam i sa Gagijem J. Vučićevićem i Milomirom Vesninim, oni mi preporučili gatare, vračare i ostale eminentne stručnjake, al’ svi kažu da taj san znači da mi nema pomoći i da mi se ne piše dobro, ni meni ni onima oko mene a naročito onima iznad mene…”

Advertisements

Tu je Sarapa završio monolog i započeo tužno da pevuši Kebinu pesmu “Nema drage, nemam druga, ži˘ivot mi je samo tuga…” dok su ga konobar Drakče uz pomoć kuvarice Seke i šefa sale Marinka iznosili iz kafane.

Pogledajte novi spot PUFa a Sarapu i Sarape i satrape pokušajte što pre da oterate u zaborav.