HOROR U NIŠU! Majka (41) podvodila ćerku (17), terala je na se*s sa ljubavnikom kako bi mu OTPLATILA DUG

Anica B. (41) iz Niša optužena je za trgovinu ljudima, jer je svoju maloletnu ćerku (17) podvodila svom ljubavniku Branislavu M. (44) da bi mu isplatila dug!

Čak je i Aničin 12-godišnji sin bio primoran da radi u Branislavljevom luna-parku kako bi otplatio majčinu pozajmicu! Ako budu osuđeni, i Anici i Branislavu preti od pet do 12 godina robije!

Prijavio ih otac

Njih dvoje su uhapšeni 7. oktobra 2019, nakon što ih je policiji prijavio Aničin bivši muž, kome se ćerka požalila da je majka tera na prostituciju.

Istragom je utvrđeno da je Anica u više navrata pozajmljivala novac od svog ljubavnika Branislava iz Pirota, koji je dobro situiran jer drži luna-park.

– Kada je dug došao na naplatu, Anica je kazala Branislavu da nema para, pa mu je ponudila da njena deca odrade dug. Njen sin je počeo da prodaje karte za luna-park, dok je ćerka trebalo da mu pruža seksualne usluge. Početkom septembra prošle godine on je namamio maloletnicu da je poveze ka Niškoj Banji i usput je pokušao da je natera na seks – kaže naš izvor iz istrage i dodaje:

Advertisements

– Bio je siguran da će devojka pristati, jer mu je Anica kazala da je sve dogovorila sa ćerkom. Međutim, maloletnica se otrgla od njega i pobegla kod oca. Branislav nije odustao od seksa sa nesrećnom devojkom, pa je počeo da je proganja, pri čemu joj je slao preteće poruke, tražeći joj da ispuni ono što mu je njena majka obećala.

Izvor: Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *