I Kolindina frizerka pati zbog srpskih krvnih zrnaca

Renata Vinšek, dugogodišnja frizerka predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, na svom Fejsbuk profilu oštro je napala suprugu predsedničkog kandidata Miroslava Škora.

Uz tekst, u kom ističe koliko bi bila razočarana ako bi Kim An Škoro postala prva dama Hrvatske, objavila je vezu na intervju Škorove supruge iz Nedeljnog Jutarnjeg.

– Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, venčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svetu, a moja Hrvatska i mi Hrvati, poznati kao nikad složni, imaćemo Srpkinju za prvu damu. Tužno, ne mogu sakriti svoje razočaranje, napisala je Renata Vinšek i dodala da bi mogla da se odseli u Ameriku gde je Kim An Škoro bila u vreme rata, prenosi Jutarnji list.

Advertisements

Jedna od najpoznatijih zagrebačkih frizerki, koja se penzionisala i zatvorila svoj salon u Frankopanskoj, bila je i frizerka prvog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana. Kroz njen salon su prošle brojne muzičke, glumačke i sportske zvezde poput pokojne Ene Begović, Alke Vujice, Ksenije Urličić, Sanje Doležal, Tereze Kesovije…

Izvor: Politika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *