Migranti-prijetnje za Srbiju i Balkan

 

Migranti-prijetnja drzavnosti i opstanku naroda
Vijekovna borba za samostalnost i nezavisnost,dovedena je na ivicu opstanka,mijenjanjem demografske strukture jednog naroda,slucajno?
Pa,ne bih rekao jednostavno slucajnosti u ovom planu ,ne postoje,sve se svodi na licnu ambiciju,umrezenu politickim ambicijama kvazi”inteligencije”koja izbjegava rijesenost narodne volje i duhovne zelje za samoodrzanjem,kvazi intelektualci odbijaju u svojoj definiciji,jednu ogromnu cinjenicu,a to je da su narod i da su iz istok potekli,stide se svojih korijena.Jednostavno misle da su nesto vise,i da su iznad,istovremeno satiruci svaku bit,svaki glas koji dolazi iz istog
Narodni lonac vec vri!!!
Jer kako objasniti stanje od pustanja hiljade migranata iz Turske,a istovremeno Erdoganovo naredjenje o zatvaranju granice Turske ,bez prava vracanja u istu??
Srbija popisuje migrante,nesporno,Grcka to ne cini,oni idu ka evropi-pohod islama,zemlje na obodu evrope zatvaraju granice,Hrvatska,Madjarska,ostajemo mi Republika Srpska u davljenickoj BIH,i Srbija.
Makareski i Dablinski sporazumi,su garanr vracanja migranata,kada ih ta ista EU kao veliki garant ljudskih prava,bude vracala nazad,krseci prava nas ostalih,i ispada da samo sada dio Eu,zar ne?? Postali smo drug clan!!!!!
Ministar bezbjednosti Bih -Fahrudin Radonjcic,inace veliki islamski ekstrem,trazi izlazak nekih specijalnih Eu snaga-fronteks,i snaga BiH,na granicu sa Srbijom???
Zvuci poznato???
Izjava ravna ,unitarizaciji BiH,nestanku RS ,i zauzimanje granice sa Srbijom-otvoreno ulazeci u pitanje granicnih sporova,iako se zna da Srbija nema jasno definisane granice,i da je to prepreka za clanstvo,npr sa Hrvatskom,a Hrvatska upravo ima mandat za predsjedavanjem u eu,i istovremeno trazi reviziju dejtonskog sporazuma,u kojem je opet Srbija garant!!!!!
Koordinisana akcija nema sta!!
Dok se Srbija ,bori oko pitanja Kosova,srbi su ugrozeni i u C.gori,podanici radikalnog islama,po uputstvima islamske deklaracije ,Alije Izetbegovica,koja je posluzila kao temelj stvaranja Isila-daesa,i eto na kraju proizvela talas migracija,vrijedno rade na unistavanju stuba odbrane srpstva i Srbije-Republike Srpske.

Advertisements

Unistavaju narod i komadaju Srbiju,dok kvazi elita gleda da se sto vise obogati,jer kod njih nacionalnog interesa nema,ne postoji,oni ponavljam nisu iz naroda
Sa jacanjem radikalnog islama,rastu i bujaju ideje o razbijanju i komadanju Srbije i u samoj Srbiji.
Sem tihog problema Sandzaka-kao da smo jos pod Otomanskom imperijom,ili ti tihi,cekaju povratak istih predvodjeni novom krizom i “njihovim” Fahrudinom Radonjcicem i samim sultanom Erdoganom ,poziv za otcijepljenjen i formiranjem drzave u planu Zetra -Zelena transferzala ,opet A izetbegovic i zvanicno Sarajevo
U istom momentu se na sjeveru Srbije,formira Vojvodjanski Front pod stalnim izgovorom”di su nasi novci” Nenad Canak ,i parola “Vojvodina nije krava muzara”
Opet slucajno!!!
Pa,zar nije to u ovo vrijeme separatisticki front,front za nezavosnu drzavu Vojvodinu?
Dok smo zaokupljeni svakodnevnim zivotom,niskim platama,troskovima,lijecenjima,
Izvrsiteljima,borbi za bolju buducnost,nasi unutrasnji neprijatelji vrijedno rade ,izlazuci nas nestanku sa ovih prostora-totalnom porazu!!!

Stvarnih prijetnji je puno,vrijeme je za jedinstvo-jedinstvo razlicitosti svi mi,razni narodi zivimo u ovoj zemlji,
Vrijeme je da predjemo napravimo Most u nasim razlicitostima,
Vrijeme je da stvorimo jedan mozaik ,jedno vrhunsko dijelo za odbranu drzave Srbije,dijelo za odbranu svih naroda ,dijelo da odbranimo nase postojanje Narod
I zato da u svojoj zemlji ne budem gost ja biram Most!!!
Taj Most je sa listom poslanika za Narodnu Skupstinu Republike Srbije ,je linija odbrane,svih naroda,svih nacija,za drzavu,Most koji se prelazi od istoka sa Vlasima Moravcima,sve do Rusa ,Ukrajinaca i svih drugih koji su tu
I na kraju sa Pokretom Slobodna Srpska-Republikom Srpskom
Ujedinjeni u Odbrani drzavnosti Srbije
Pokret Slobodna Srpska
Unija Most

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *