MILENI IVANOVIĆ PREKIPELO: Iznervirano govorila Sarapi kako su Olivera mučili u zatvoru i ko zapravo stoji iza njegovog ubistva!

Milena Ivanović se pojavila kao gost kod Sarape u Jutarnjem programu na televiziji Pink i još jednom progovorila o ubistvu svog supruga Olivera Ivanovića

„Ksenija je oduvek bila uz Olivera, i mnogo mi je žao što joj se to dešava. Ona je bila uz mog supruga i dok je bio u zatvoru. Ona jeste političarka, ali je ona pre svega žena i majka. Treba da postoji neka crvena linija“, kaže Milena Ivanović.

Udovica Olivera Ivanovića kaže da smo stradali smo jer smo verovali drugima, a ne sebi samima.

„Albanci su možda ubili Olivera kako bi izazvali sva ova dešavanja. Ovo sve ide na štetu građanima Srbije“, kazala je Milena u razgovoru sa Predragom Sarapom.

Svedoci koji su ispitavani, opet se ispituju. Slučaj ubistva je veoma ozbiljan, volja da se nađe nalogodavac njegovog ubistva treba da se nađe hitno. Želja među Albancima ne postoji, a ni među delom srpske javnosti. Samo se ubiru jeftini politički poeni, objasnila je Milena Sarapi.

Oliverova udovica je očekivala da će ubica biti odmah pronađen

„Mislila sam da će se ubica naći sat vremena nakon ubistva. Čini mi se da smo danas sve dalje od istine, i da sve manje dokaza imamo“, rekla je Milena Ivanović u Jutarnjem programu televizije Pink.

„Za mene pričaju svašta, i da sam se prodala, i da sam sve izdala. Ja neću biti politička podkusurina koju će iskorišćavati. Treba se misliti na jedinstvo i opstanak naroda na Kosovu. Vreme će pokazati ko je bio u pravu“, rekla je Oliverova udovica.

„Ponašam se u skladu sa svojim moralnim kodeksima, bez obzira na to što me ljudi osuđuju“, kaže Milena.

Sarapa je upitao kako je Oliveru bilo u zatvoru, a njen odgovor je gledaoce ostavio u šoku.

„Oni su Olivera maltretirali u zatvoru, kako bi izdejstvovali svoj plan. Očigledno je nekome to odgovaralo. Meni je žao što je Oliver prošao kroz taj pakao“, kazala je Milena Ivanović.

Advertisements

„Najgori Srbin mora biti bolji od najboljeg Albanca“, naglasila je Milena i time završila svoje gostovanje.

Izvor: nedeljnikafera

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *