Spisak svih eminentnih ličnosti koje su dale podršku Vučiću: 1.000+

U nedelju, trećeg aprila, održavaju se izbori u Srbiji, a više od 1.000 javnih ličnosti podržalo je Vučića.

Na spisku se nalaze profesori univerziteta, akademici, ugledni pisci, reditelji i najuspešniji sportisti

– Mi dole potpisani, danas ne pružamo podršku samo jednom predsedničkom kandidatu. Mnogo više od toga, danas podržavamo jednu politiku, ideju i viziju. Podržavmo težak rad, rezultate, jasan napredak. Dajemo svoj glas za nadu, budućnost i one koje dolaze posle nas. Odlučujemo se za mir, prijatelje i otvorenost. Svesni toga da država nije igračka, koju možete dati svakom, da su nam danas, više nego ikada, potrebni mudrost, jasan plan. Ubeđeni da su dela, a ne prazne reči, ono što se računa i ono što se pamti, računajući da nije vreme za opasne eksperimente, nego za dokazana rešenja. Mi dole potpisani, pružamo punu podršku onome, koji je u ovu zemlju verovao više nego bilo ko drugi i pokazao nam koliko lepa i velika može da bude. Zato što dela govore – poručili su muzičari, doktori, glumci, sportisti i ostale eminenetne ličnosti Srbije.

Ovo je spisak svih eminentnih ličnosti koje su dale podršku predsednečkim kandidatu Srpske napredne stranje, Aleksandru Vučiću:

Kandidat SNS za predsednika Srbije Aleksandar Vučić dobio je podršku više od 1.000 javnih ličnosti, među kojima je pet akademika SANU.

Na listi koju su danas objavili beogradski dnevni listovi, nalaze se akademici Vladimir Kanjuh, Ljubiša Rakić, Bela Balint, Svetislav Božić i Jovan Hadži Ðokić.

Advertisements

Podršku Vučiću dali su, između ostalih, dirigent Bojan Suđić, pisac Aleksandar Gatalica, košarkaši Nikola Jokić, Boban Marjanović, Vasilije Micić i Željko Rebrača.

Na spisku podrške su i legende srpske košarke Zoran Moka Slavnić i Radmilo Mišović, kao i čuvena rukometašica Svetlana Ceca Kitić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *