SSP Zrejanin: Janjić i SNS koalicija vode grad u katastrofu. Osnovati Nacionalni poljoprivredni holding

SSP Zrejanin: Janjić i SNS koalicija vode grad u katastrofu. Osnovati Nacionalni poljoprivredni holding

Stranka slobode i pravde u Zrenjaninu pokrenula seriju razgovora sa građanima Zrenjanina i okolnih mesta, uz predstavljanje svog razvojnog programa.

 

U Aradcu, problemi i nemar države prema poljoprivrednicima, katastrofalna putna infrastruktura i loša osvetljenost seoskih saobraćajnica, kao i problem odlaska mladih u inostranstvo bile su glavne teme razgovora sa simpatizerima stranke i meštanima, kaže se u saopštenju zrenjaninskog odbora Stranke slobode i pravde.

Foto: SSP

„Predstavili smo jednu od najvažnijih tačaka naše programske platforme – pokretanje investicionog ciklusa vrednog 2,5 milijardi evra godišnje, od čega bi značajan deo bio investiran u poljoprivredu, kao i osnivanje Nacionalnog poljoprivrednog holdinga sa 10 regionalnih kompanija i najmanje 10.000 hektara pod voćem i povrćem“, ističu u saopštenju.

Foto: SSP

„Na centralnoj pijaci u Zrenjaninu održali smo niz korisnih razgovora sa sugrađanima, saslušali pritužbe na ogroman broj problema koji su nastali zbog katastrofalnog vođenja grada od strane gradonačelnika Čedomira Janjića i SNS-SPS koalicije, kao i predstavili programsku platformu Stranke slobode i pravde“.

Advertisements
Foto: SSP

Stranka slobode i pravde u Zrenjaninu nastaviće i u narednom periodu niz aktivnosti i razgovore sa meštanima okolnih sela i našeg grada, napominje se u saopštenju zrenjaninskog odbora Stranke slobode i pravde

One thought on “SSP Zrejanin: Janjić i SNS koalicija vode grad u katastrofu. Osnovati Nacionalni poljoprivredni holding

  1. IZVINITE INE PPIRIČE „ORIGINAL PREVOD“ NEĆU DA VIDIM PREVEDENO JE DOBRO, AKO MISLITE DA NIJE ONDA SAMI UBACITE, NE MOGU DA ČITAM, A TOLIKO SMO SVI PISMENI DA MOŽEMO DA ČITAMO IAKO VI MISLITE DA SMO GLUPI, PA JEDAN ISTI PAPIRIĆ SMETA DA SE ČITA NORMALNO AKO JOŠ JEDNOM NAIĐEM NA PAIRIĆ SVIMA ĆU DA PODELIM DA NE GUBE VREME ČITAJUĆI PO 10 PAPIRIĆA NA KOJIMA PIŠE ISTO, MOLIM VAS NE ODUZIMAJTE VREME PUSTITE DA ČITAMO SVE REDOM KAKO STE PREVELI, A IMA NAS TOLIKO KOJI ZNAMO, ALI NEĆI DA VIDIM ISTO I NA PAPIRU I NA NOVINAMA, TO NIJE FER, A JA SAM ZRENJANINKA I ZNAM SVE ŠTA SE TAMO DEŠAVA VIŠE NEGO VI POZDRAV ❤

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *