SSP Zrejanin: Janjić i SNS koalicija vode grad u katastrofu. Osnovati Nacionalni poljoprivredni holding

SSP Zrejanin: Janjić i SNS koalicija vode grad u katastrofu. Osnovati Nacionalni poljoprivredni holding

Stranka slobode i pravde u Zrenjaninu pokrenula seriju razgovora sa građanima Zrenjanina i okolnih mesta, uz predstavljanje svog razvojnog programa.

 

U Aradcu, problemi i nemar države prema poljoprivrednicima, katastrofalna putna infrastruktura i loša osvetljenost seoskih saobraćajnica, kao i problem odlaska mladih u inostranstvo bile su glavne teme razgovora sa simpatizerima stranke i meštanima, kaže se u saopštenju zrenjaninskog odbora Stranke slobode i pravde.

Foto: SSP

„Predstavili smo jednu od najvažnijih tačaka naše programske platforme – pokretanje investicionog ciklusa vrednog 2,5 milijardi evra godišnje, od čega bi značajan deo bio investiran u poljoprivredu, kao i osnivanje Nacionalnog poljoprivrednog holdinga sa 10 regionalnih kompanija i najmanje 10.000 hektara pod voćem i povrćem“, ističu u saopštenju.

Foto: SSP

„Na centralnoj pijaci u Zrenjaninu održali smo niz korisnih razgovora sa sugrađanima, saslušali pritužbe na ogroman broj problema koji su nastali zbog katastrofalnog vođenja grada od strane gradonačelnika Čedomira Janjića i SNS-SPS koalicije, kao i predstavili programsku platformu Stranke slobode i pravde“.

Advertisements
Foto: SSP

Stranka slobode i pravde u Zrenjaninu nastaviće i u narednom periodu niz aktivnosti i razgovore sa meštanima okolnih sela i našeg grada, napominje se u saopštenju zrenjaninskog odbora Stranke slobode i pravde

Advertisements