Zelenović: Fotografije mog odlaska u ambasadu Nemačke dokaz da sam prisluškivan

Predsedavajući Saveza za Srbiju Nebojša Zelenović ocenio je da su fotografije koje su objavljene na portalu „Embargo“, a koje prikazuju njegov odlazak na sastanak u Ambasadu Nemačke, „direktan dokaz da je nezakonito praćen i prisluškivan od strane režima“.

Zelenović je naveo da su fotografije slikane s velike visine i objavljene na „Embargu“ uz „krajnje neprimerene komentare koji štete odnosima dve države“.

„Ovo predstavlja jasan i nedvosmislen dokaz da sam nezakonito praćen i prisluškivan od strane režima, kao i da su u potpunosti istiniti navodi lidera Saveza za Srbiju da se nalazimo pod konstantnim nadzorom službi bezbednosti“, rekao je Zelenović u saopštenju za javnost.

Uz fotografije je, kako je rekao, objavljeno i „tačno vreme njegovog ulaska i izlaska iz zgrade Ambasade“.

Zelenović je naveo da je na „zvaničan sastanak“ u Ambasadu išao kao predsedavajući SzS-a i gradonačelnika Šapca, a da je sa nemačkim zvaničnicima razgovarao između ostalog, „o žalosnom stanju demokratije u Srbiji“.

Ocenio i da je portal na kojem su objavljene fotografije „sredstvo režimske propagande pod direktnom kontrolom predsednika Srbije Aleksandra Vučića“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *