A od kuma Pane za kuma Vučića ili kuda ide Sergej Trifunović?

A od kuma Pane za kuma Vučića ili kuda ide Sergej Trifunović?

Portal Obaveštajac je u više navrata pisao o događanjima u Pokretu slobodnih građana, naročito u danima pre izbora za  novog predsednika.

Obaveštajac je podržao tada predsedničkog kandidata a danas predsednika PSG Sergeja Trifunovića, i izneo je sva saznanja o njegovim suparnicima Radetu Veljanovskom, Aleksandru Oleniku i drugima, te o delovanju bezbedonosnih službi kako bi sprečili Trifunovića da pobedi na tim stranačkim izborima.

Sergej Trifunović je pobedio, obećao krv, znoj i neprestanu borbu protiv Aleksandra Vučića i ostalih ubica Srbije.

Po svemu sudeći, od početnog, skoro revolucionarnog zanosa i Trifunovića i članova njegovog pokreta, kao i velikog broja građana koji su u njemu videli novog, neukaljanog i hrabrog lidera, nije ostalo ništa.

Sem par kvalitetnih izjava i akcija koje su ostale nezapažene široj javnosti, čini se da se Trifunovićev rad sveo na samouništavanje samoga sebe kao političara, dajući bezbroj materijala tablodidima za pljuvanje, naročito u svojim neprestanim objavama na tviteru.

Sergej Trifunović je sigurno svestan u kojoj državi živi, među kojim narodom, i koliku moć imaju i tabloidi i televizije pod upravom Aleksandra Vučića, tako da za to njegovo samoukopavanje ne postoji nikakvo opravdanje.

Razlozi zbog kojih to radi nisu nam poznati, i zašto se fokusirao samo na mlađe, dobrostojeće glasače, kojima je život zajebancija i kod kojih od vremenskih uslova zavisi da li će izaći na izbore. Da ne ulazimo u njegovu želju da oko sebe okupi što veći broj kilave kvazi elite i svojom arogancijom i kvazi urbanošću odbije prosečnog građanina Srbije. Kako seje tako će i požnjeti.

Šteta što će najverovatnije, u odsudnim trenucima po Srbiju i njene građane, zasmetati onim drugima koji su svesni gde žive, u kom okruženju žive, kakvog neprijatelja imaju, i šta je cilj i šta je neophodno da se uradi kako bi Srbija preživela.

Advertisements

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović je objavio na fejsbuku post o Sergeju Trifunoviću, sa zajedničkom fotografijom Sergeja i kuma Aleksandra Vučića i nekadašnjeg telohranitelja Vojislava Šešelja Petra Panića Pane, a vi prosudite sami šta je tu istina i uključite mozak, izbori idu, Srbija je na umoru, ne grešite više.

Izvor: Obaveštajac