Bolja Srbija, najmlađa politička stranka, formirala odbor u Beogradu: Da vratimo Srbiju Srbiji

Najmlađa politička stranka Bolja Srbija formirala odbor u Beogradu: Da vratimo Srbiju Srbiji

Bolja Srbija je nova, najmlađa politička stranka u Srbiji, nastala u njenom srcu, u Šumadiji.

U skladu sa njenim nazivom, cilj im je da doprinesu stvaranju bolje Srbije za sve – kako za mlađe generacije, tako i za naše starije sugrađane, kaže predsednik Bolje Srbije Dragan Jovanović.

Jovanović navodi da su se u Boljoj Srbiji okupili  ljudi različitih iskustava, obrazovanja, ekonomskih prilika i navika, sa željom da na jednoj zdravoj i modernoj platformi pokažemo i promovišemo profesionalni i domaćinski odnos. Takav odnos u svim našim aktivnostima, a posebno tamo gde sigurno možemo najviše doprineti – u poljoprivredi, preduzetništvu, kao i u ekologiji i zaštiti životne sredine.

Foto: Bolja Srbija

U tim oblastima već godinama pokazujemo da se kroz ozbiljan i kontuinuiran rad mogu postići visoki rezultati, koji su cenjeni i van granica naše Srbije. Svako u onome što najbolje zna, u svome domaćinstvu, privatnom preduzetništvu ili lokalnoj samoupravi, ističe Jovanović.

Pred nama je veliki posao, visoko postavljeni ciljevi koje možemo samo zajedno, profesionalno i domaćinski, ostvarivati na putu ka boljoj i uspešnijoj Srbiji, kaže jovanović i dodaje da je stranka BOLjA SRBIJA svoja vrata širom otvorila za sve ljude koji vraćaju SRBIJU – SRBIJI.

Iako najmlađi na političkoj sceni Srbije, Bolja Srbija već ima veliki broj pristalica i članova koji joj se svakodnevno pridružuju i žele biti deo jednog tima, porodice u okviru Bolje Srbije, kažu u stranci i napominju da su već formirali svoje odbore u skoro 50 mesta u Srbiji.

Najmlađa politička stranka Bolja Srbija formirala odbor u Beogradu: Da vratimo Srbiju Srbiji
Foto: Bolja Srbija

Danas je formiran beogradski odbor i za njegovog predsednika je izabran Duško Marjanović, koji je tokom obraćanja članovima Bolje Srbije izjavio da će sigurno biti opravdan njihov slogan “Za Bolji Beograd”, i da je osnovni cilj u aktivnostima beogradskog odbora biti da Beograd bude još bolje i lepše mesto za život.

Najmlađa politička stranka Bolja Srbija formirala odbor u Beogradu: Da vratimo Srbiju Srbiji
Foto: Bolja Srbija

Tom prilikom Marjanović je pozvao građane da im se pridruže i da su svi dobrodošli sa predlozima, inicjjativama i akcijama!