CECA I PUTIN: Brak koji će promeniti svet

CECA I PUTIN: Brak koji će promeniti svet

EKSKLUZIVNO: SVI DETALJI VERIDBE SRPSKE MAJKE CECE I RUSKOG OCA VLADIMIRA

Januar mesec u Srbiji neosporno je bio u znaku ruskog predsednika Vladimira Putina, zbog njegove uzvišene posete našoj nebeskoj zemlji. Međutim, nakon tog događaja – celim svetom je odjeknula senzacionalna vest: Putin ženi Cecu! Očaran raskošom popularne pevačice, čiji se koncerti porede sa Hajdučkom česmom, a ženska populacija Cecine publike se svake kodine utrkuje na takmičenjima za Cecinu dvojnicu, ruski otac je shvatio da je srpska majka pravi izbor za njegovu životnu saputnicu!

Prošlo je pune dve nedelje od objavljivanja svadbenih zvona, utisci su se slegli, a javnost je podeljena – jedni su u šoku a drugi su oduševljeni što će Srbija, na čelu sa Cecom Ražnatović, najzad postati najveća svetska sila, rame uz rame sa Rusijom.

CECA I PUTIN: Brak koji će promeniti svet
Foto: zonasumraka.rs, Balkanska

Neke pikanterije iz života ovo dvoje velikana već su objavljeni u “Zoni sumraka”, a podsetićemo da je ruski predsednik prvenstveno pao na Cecin anđeoski osmeh, hrabrost, harizmatičnost, ali pre svega na uticaj i značaj na srpsku zemlju, čiji je narod već decenijama obožava, što zbog muzike koja oplemenjuje ljudske duše, što zbog njene ljubavi prema svom narodu.

Estradnim kuloarima se već uveliko špekuliše ko će iz javnog života Srbije biti pozvan na ovu svadbu veka, koja će promeniti svet, a pominju se imena poput Maje Berović, Draška Aćimovića, Cecine velike prijateljice Jelene Bačić-Alimpić, Viki Miljković i Sanje Đorđević, koje su inače Cecine kume, a tu su i Dragana Katić, Tihomir Tepić, Sonja Mitrović Hani, Ruška Jakić, Boban Zdravković, Buba Miranović, Kleopatra, Boris Bizetić i mnogi drugi… a spominje se čak i ime Donalda Trampa.

Ipak, više o tome kada za to dođe vreme, s obzirom da se tačan datum ceremonije još uvek drži u tajnosti.

Od izvora bliskih ruskom predsedniku saznajemo da je on zaljubljeniji nego ikada, a leptirići u stomaku mu lete brzinom Formule 1.

“Kao što već godinama naša buduća snajka oplemenjuje vaš milostivi narod, tako je za kratko vreme oplemenila i našeg Putina”, priča jedna kafe kuvarica koja radi pri Putinovoj državnoj kancelariji: “Smatram da je ovo divna vest u ovom okrutnom svetu prepunom zla, i da treba širiti ljubav. Toliko od mene, ne smem više da pričam, jer rizikujem da izgubim svoj posao,a verujte mi ne znam kako bih nastavila život dalje bez Putinove blizine…”

Nakon ovih tvrdnji potpuno je jasno da će venčanje veka potpuno promeniti svet kakav poznajemo, a samim tim i ulogu Srbije u savremenom svetu, što je naš narod nakon svih ovih godina muke, stradanja, nepravde, ratova, sankcija i raznih drugih nedaća koje su nam nepravedno dolazile sa Zapada – zaista i zaslužio.

Ali kao što se kaže, pravda je spora ali dostižna.

Ovim povodom smo pitali proročicu karpatsku Moniku, vidovitu ženu vlaškog porekla, kako vidi predstojeću svadbu:

Advertisements

– “To će biti glamurozna ceremonija koja će ući u svetsku istoriju. Naša Ceca će postati gospodarica sveta, a Putin će joj ugađati u svim njenim prohtevima. Toliko od mene, ne želim da naprežem svoje moći.”

Za sve detalje o svadbi veka i o još mnogo toga – kupite štampano izdanje “Zone sumraka”

CECA I PUTIN: Brak koji će promeniti svet

Izvor: zonasumraka.rs