DRAŠKO SE PITA : AKADEMIK A IDIOT?

Poznati estradni novinar Draško Aćimović oštro regovao na optužbe akademika upućene Zdravku Čoliću.

Na svom fejsbuk profilu objavio je:

DA LI JE OPOZICIONAR DUŠAN TEODOROVIĆ
STVARNO IDIOT?

Akademik Dušan Teodorović napao je na svom tviteru jednog od najuspešnijih evropskih pop pevača svih vremena Zdravka Čolića, zato što je na otvaranju jednog privatnog hotela pevao pred Aleksandrom Vučićem!!!???


Zbog ovakva gluposti eks ministar kulture Ivan Tasovac nazvao je Todorovića – neopevanim idiotom.
A moj stari sarajevski jaran, jedan od najboljih i najkvalitetnijih ljudi koje sam upoznao u životu, kao veliki pevač pevao je kao vojnik Titu, bio za Antu Markovića koji je pokušao da sačuva veliku Jugu, podržao u izbornoj kampanji 2012.Borisa Tadića,,,pevao uvek državnicima, najpoznaitjim ljudima, eliti.Svi bi da budu kraj njega, da se slikaju sa njim. Valjda zato što je altruista. Radio i danas radi svoj posao na nabolji mogući način. Peva i danas fantastično, i godine mu ne mogu ništa. Jednom najbolji, uvek najbolji.Čola,raja uvek se govorilo.
Posle ovakve reakcije opozicije, zaslepljene mržnjom i prema velikim umetnicima Nenadu Jezdiću, Željku Joksimoviću, Goranu Bregoviću,Predragu Mikiju Manojloviću i Milošu Bikoviću, pitam se da li je Tasovac potpuno u pravu kada kaže da je akademik Dušan Teodorović idiot?

One thought on “DRAŠKO SE PITA : AKADEMIK A IDIOT?

  1. I sta sve to govori o Zdravku…dobar pevac, da ali se jeftino prodaje svakom sistemu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *