IZ PAROVA U ZATVOR

Lažna advokatica Violeta Katić pozvana na saslušanje zbog falsifikovanja službene isprave
  Da niko ne može da izbegne Pravdu i izvrgne ruglu Zakone Republike Srbije potvrđuje slučaj lažne advokatice Violete Katić! Naš Portal je prvi obavestio javnost da ova žena poseduje lažnu službenu ispravu kojom je obmanjivala ljude da je advokat i za usluge koje nikada nije realizovala uzimala pozamašne svote novca! Kako se klupko obmotavalo i kako je Advokatska komora demantovala da postoji advokat sa imenom i prezimenom Violeta Katić, dokazi i iskazi relevantnih ljudi su obelodanili na svetlo dana opake spletke i prevare ove žene i dovele u sumnju i njenu diplomu sa osnovnih studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu!
Katić Violeta je pozvana da, 10.11.2020. godine u 10.00 časova, u svojstvu osumnjičenog, pristupi u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi zbog postojanja osnovne sumnje da je učinila krivično delo falsifikovanja isprave! U dokumentu, koji dostavljamo, u ovom tekstu, jasno se vidi da, ukoliko ne bude došla, biti prinudno dovedena!
Laži ove žene su naišle na ćorsokak i ona se mora susresti lice u lice sa Zakonom i Pravdom kako bi odgovarala sa spletke i marifetluke koje je činila predstavljajući se kao advokat uz lažnu službenu ispravu!
Obzirom da se nalazi u rijaliti programu, čini se da će morati na neko vreme napustiti male ekrane kako bi posetila institucije organa Pravde i odgovarala za svoja zlodela!
Izvor: Balkanska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *