Izborna lista RP-I Niš je naš glavni grad!

Niš su juče posetili predstavnici izborne liste RP i razgovarali sa građanima. Predstavnik izborne liste RP gospodin Boban Jovanović i koordinator izbornog štaba Dušan Dr. Trifunović složili su se sa predstavnicima nacionalnih manjina da su njihovi interesu u Nišu dugo godina bili skrajnuti na margine. Uostalom, ne samo pripadnici nacionalnih manjina nego i sve prisutne Nišlije su dali podršku ovoj izbornoj listi jer je ona jedina koja se bori za ovaj deo Srbije.

                                             

-I Niš je naš glavni grad! Nećemo dozvoliti da interesi građana juga Srbije budu marginalizovani! Vratićemo Nišu ugled iz vremena kada je Viteški kralj Milan Obrenović udario temelje Mašinskoj industriji koja je, godinama posle hranila polovinu Juga Srbije! Nama trebaju takve ideje i projekti kao što su oni koje je imao kralj Milan-moramo da planiramo 50 godina unapred! Rekao je gospodin Boban Jovanović i dodao:

Advertisements

-Car Konstantin je rođen u Nišu, zato ja kažem da je i Niš glavni grad, ne samo Srbije nego i celog Hrišćanskog sveta. On je Hrišćane učinio ravnopravnima kada su imali status sličan današnjim nacionalnim manjinama u Srbiji-mi ćemo pripadnike naših manjina, kao što je uradio najpoznatiji Nišlija car Konstantin sa Hrišćanima, učiniti ravnopravnim sa svim ostalim u Srbiji! -Zaključio je Jovanović

Izvor: Novinar.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *