MINISTAR VULIN Država na čelu sa predsednikom Vučićem nastaviće da jača i razvija bezbednosni sektor

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, u razgovoru sa polaznicima 11. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane, naglasio je značaj jačanja naših službi bezbednosti, prvenstveno kroz ulaganje i stručno usavršavanje njenih pripadnika, koji su oslonac i snaga države u očuvanju mira, stabilnosti i bezbednosti.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova potpuno je posvećeno stručnom usavršavanju svojih pripadnika, kroz različite vidove obuka i edukacija. Ulaganje u opremu i naoružanje je izuzetno važno, ali ulaganje u ljude, u kadrove je još važnije. Naša država na čelu sa novoizabranim predsednikom Vučićem nastaviće da jača i razvija bezbednosni sektor – poručio je ministar policije Aleksandar Vulin.

– Ministarstvo unutrašnjih poslova je institucija koja obrazovanju poklanja veliku pažnju. Svi oni koji završe Kriminalističko-policijski univerzitet, svi oni koji su se školovali da bi postali vredni i čestiti policajci, uvek će imati prioritet prilikom zapošljavanja u MUP-u – naglasio je ministar policije Aleksandar Vulin.

Advertisements

Ministar policije Aleksandar Vulin, koji je i sam pohađao Visoke studije bezbednosti i odbrane i bio polaznik čuvene 6. klase, poželeo je novim polaznicima uspešno školovanje, izrazivši uverenje da će biti vredni ponavljanja i da će stečeno znanje upotrebiti tokom dalje profesionalne karijere, ali i za rad za svoju državu i građane.

Jedanaestu klasu polaznika Visokih studija bezbednosti i odbrane čine članovi Vlade Srbije, organa državne uprave i službi Vlade Srbije, kao i članovi Ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva odbrane, Vojske Srbije, Bezbednosno-informativne agencije i članovi Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *