Naprednjaci iz Paraćina krali paketiće za decu?

Naprednjaci iz Paraćina krali paketiće za decu?

Prethodnih nedelja, sem najavljenih pa brže-bolje otkazanih štrajkova glađu od strane funkcionera i članova Srpske napredne stranke, mediji su izveštavali i o upadima naprednjaka u zgrade opština, gradova, kao i o upadu u zgradu Skupštine Srbije.

Te upade su naprednjaci pravdali time da žele da sačuvaju teško stečenu vlast od strane lopovske i fašističke opozicije predvođene Đilasom, Jeremićem i Obradovićem.

Takvi potezi se donekle i mogu razumeti i donekle opravdati jer iako su oni naprednjaci, ipak su oni i ljudi a svi smo rođeni kao grešnici, pa je donekle i normalno očekivati  da se kao grešna duša boriš da sačuvaš ono što si stekao, nakrao, osvojio ili ničim izazvan dobio.

Nešto što se dešavalo i što je teško objasniti i razumeti su upadi članova SNS u zgradama opština gde nisu na vlasti, Po toj logici, ti njihovi upadi i samozatvaranja su služili da čuvaju tu opštinsku vlast koja je opoziciona na republičkom nivou, od raznoraznih jurišnika iz centrale SNS koji godinama pokušavaju da preotmu i to malo opština i gradova, kojima naprednjaci ne vladaju na sveopštu radost vaskolikog srpstva.

Sve do danas smo živeli zbunjeni i u neznanju zašto je to trebalo lokalnim šefovima SNS-a i što bi se zamerali nekom Zelji, Orliću, Jovanovu, Andreju ili ne daj bože Aleksandru zbog nekih Zelenovića, Paunovića i ostalih predsednika opština i gradonačelnika, članova već gore spomenute lopovsko-fašističke družine.

Naprednjaci iz Paraćina krali paketiće za decu?
Screenshot

Danas nam je predsednik opštine Paraćin Saša Paunović, izjavom datoj Fejsbuk Televiziji Paraćin, objasnio da tu ne postoji nikakva velika filozofija. Naime, Paunović je pojasnio da su naprednjaci predvođeni lokalnim tajkunom upali u zgradu opštine da bi krali paketiće namenjene đacima, malim sportistima, deci iz socijalno ugroženih porodica…

Opština Paraćin je zbog toga podnela krivičnu prijavu protiv aktivista SNS koji su 12. aprila upali u skupštinsku salu.

Fejsbuk Televizija Paraćin piše o tome:

Advertisements

Opština Paraćin podnela je krivičnu prijavu protiv aktivista SNS koji su 12. aprila upali u skupštinsku salu zbog, kako se navodi u prijavi, nestanka slatkih paketa za decu. Ovi paketi koji se nalaze u čvrstim kesama sa znakom opštine, dele se uspešnim đacima, malim sportistima, deci iz socijalno ugroženih porodica a u njima se nalaze čokolade, čipsevi i ostali slatkiši paraćinskih proizvođača. Na snimku Fejsbuk Televizija Paraćin koji je priložen uz prijavu, vide se aktivistkinje SNS koje ove poklon pakete drže u rukama.

Naprednjaci iz Paraćina krali paketiće za decu?

Izvor: Balkanska, Fejsbuk Televizija Paraćin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *