Nebojša Zelenović: Vučić je od Šapca oteo 30 miliona evra

Oko podne ispred Gradske uprave Šapca, u Jevremovoj ulici, okupilo se oko 200 pristalica SNS. Jedan od zahteva bila je ostavka gradonačelnika Nebojše Zelenovića, a skup je protekao bez incidenata.

Gradonačelnik Nebojša Zelenović u Gradskoj kući tim povodom dao je izjavu za medije u kojoj je naveo da to nije ništa novo i da od 2012. godine SNS na krajnje nelegitiman način hoće da se domogne lokalne vlasti.

– To se zove politički kriminal, a jedini način da se promeni vlast su izbori, ali sam siguran da oni to u Šapcu neće uspeti. Ovo je još jedan politički cirkus u režiji Aleksandra Vučića, a samo on od Šapca je oteo 30 miliona evra. To je oteto od građana Majura, Sinoševića i svih drugih mesnih zajednica. Na računu grada je 10 miliona evra, i to je rezultat velikih ušteda, racionalnog poslovanja jer imamo najefikasniju administraciju, javna preduzeća rade po najvišim standardima, i pitanje je šta bismo sve uradili sa tih 30 miliona vera.

Advertisements

– Pored ostalog svake godine se zakine četiri miliona evra od onoga što nam pripada po zakonu o lokalnoj samoupravi, tu je dug za otpremnine radnika „Zorke“ kao i za bazen. A na delu je besramna pljačka svih građana, pa se ništa ne zna o tzv. budžetskoj rezervi, gde se daje šakom i kapom naprednjačkim vlastima, ukazao je Zelenović.

Izvor: Danas/ D. E.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *