Nikola Sandulović osumnjičen za pozivanje na nasilno rušenje ustavnog poretka!

Nikola Sandulović osumnjičen za pozivanje na nasilno rušenje ustavnog poretka!

Predsednik Republikanske stranke Nikola Sandulović dobio je poziv da se javi Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i da izjavu u predistražnom postupku, jer je osumnjičen za pozivanje na nasilno rušenje ustavnog poretka.

Nikola Sandulović osumnjičen za pozivanje na nasilno rušenje ustavnog poretka!

Prijavu je podnela Služba za borbu protiv organizovanog kriminala – Odeljenje za visokotehnološki kriminal.

Nikola Sandulović, nekadašnji saborac Zorana Đinđića i predsednik Republikanske stranke od njenog osnivanjanja, oštro se u svojoj borbi suprostavlja kako vladajućem režimu, tako i opoziciji za koju tvrdi da je lažna, te da njom diriguje i upravlja Aleksandar Vučić.

Njegovo pojavljivanje na RTS-u u predizbornoj kampanji i njegov beskompromisni napad na Aleksandra Vučića, bacilo je u zasenak sve ostale opopzicione lidere, a to gostovanje se još uvek prepričava.

Vučić optužio Sandulovića da je narko diler!

Tako je i danas predesednik Srbije Aleksandar Vučić u gostovanju na TV Pink spomenuo to gostovanje, ljuteći se što ga voditelj RTS-a nije uzeo u zaštitu, a Nikolu Sandulovića tom prilikom optužio da je narko diler.

Sandulović, zapanjen tom optužbom od strane jednog predsednika države,  obratio se danas javnosti povodom toga i tom prilikom istakao da će se zbog užasnih napada i monstruoznih optužbi od strane najmoćnijeg čoveka jedne države, obratiti svim stranim ambasadama u Srbiji, te da kako kaže Sandulović “ovo ludilo mora jednom da prestane!”

Advertisements

Pogledajte celo obraćanje javnosti predsednika Republikanske stranke:

Balkanska