OBRADOVIĆ: Branićemo građane od SNS batinaša i fizički i pravno i medijski!

OBRADOVIĆ: Branićemo građane od SNS batinaša i fizički i pravno i medijski!

ČAČAK – Predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović upozorio je direktora “MB Namenska“ u Lučanima Radoša Pavlovića da će se taj opozicioni blok žestoko boriti protiv pokušaja ucenjivanja, zastrašivanja i maltretiranja zaposlenih u toj vojnoj fabrici, ali i ostalih građana Lučana.

Kako je ocenjeno na konferenciji za novinare Saveza za Srbiju u Čačku, pukovnik Radoš Milovanović je jedna od najmoćnijih figura u dragačevskom kraju, koja umnogome odlučuje o svemu što se tamo događa, pa i o pitanjima politike i izborne kampanje za lokalne izbore u Lučanima i Guči.

– Ako pukovnik vodi kampanju mirnim sredstvima, onda ćemo i mi voditi kampanju mirnim sredstvima. Ako pukovnik misli da uključuje avijaciju, pešadiju i sve druge elemente vojnog obračuna, onda ćemo morati i mi da mu se suprodstavimo na način da shvati da to tako više nemože da radi. Ucenjivanje ljudi koji rade u “MB Namenska“, maltretiranje svakog zaposlenog da mora da glasa za SNS inače će ostati bez posla, zabrana zapošljavanja u fabrici ako niste član SNS, valjda sa tim moramo da završimo. Dakle, jedna od tačaka našeg programa je i da pukovniku Radošu Milovanoviću pošaljemo jasnu poruku da to što je do sada radio od sada neće baš moći da radi, jer sada ima snažan opozicioni blok koji će mu se suprodstaviti – naveo je Obradović.

Odgovarajući na pitanje na koji je način moguće suprodstaviti se takvoj vrsti kampanje, lider Dveri je naglasio da se građanima Dragačeva mora staviti do znanja da u Savezu za Srbiju imaju alternativu i zaštitu.

– Ne može niko više da vas maltretira, da vam upada po kućama, da dovodi batinaše koji nisu iz Dragačeva i da vam uteruje strah u kosti. Imate nas koji ćemo vas zašititi i fizički, i pravno, i medijski, i na sve načine na koji su potrebni da biste se vi osećali normalno i da niko ne može da vas maltretira – poručio je Boško Obradović.

Lokalni izbori u Lučanima i Guči trebalo bi da budu održani do kraja godine.

Advertisements

Izvor: Morava info