ODGOVOR NEMAČKOM POSLANIKU Nauči Juratoviću, Vučić je čovek dogovora koji uvek drži reč i nikome se ne dodvorava!

Predsednik Srbije je čovek koji i pred Nemcima kaže šta misli o Rusiji i pred Putinom ponavlja da će Srbija u EU, Amerikancima kaže sve što misli o kineskim prijateljima, a u Kini ponavlja da mu je Evropska Srbija prioritet.

Poslanik nemačkog Bundestaga i predsednik Odbora za Zapadni Balkan Josip Juratović izjavio je za Đilasovu televiziju N1 da bi sankcije Rusiji koje bi uvele zemlje Zapadnog Balkana bile znak solidarnosti s demokratskim delom sveta, “znak da se Srbija može osloniti na nas, ali i mi na Srbiju”.

Juratović je takođe dodao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „do sada lavirao“.

Advertisements

– Imao je jednu priču u Briselu, drugu u Moskvi, treću u Beogradu, četvrtu u nekom srpskom selu, nama je to poznato godinama, ali to više neće moći tako da funkcioniše.

Da bi gospodin Juratović morao neke stvari da razume, mora da zna ko je Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije je čovek koji i pred Nemcima kaže šta misli o Rusiji i pred Putinom ponavlja da će Srbija u EU, Amerikancima kaže sve što misli o kineskim prijateljima, a u Kini ponavlja da mu je Evropska Srbija prioritet. Svima ponavlja uvek isto, nikome se ne dodvorava i zbog toga plaća visoku ličnu cenu, jer ne kalkuliše i ne dozvoljava jezik ucena. Vučić je čovek dogovora koji drži reč.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *