Oliverov brat poručuje političarima da se dokažu u rasvetljavanju ubistva

Devetnaest meseci od ubistva svoga brata, Miroslav Ivanović poručuje vlastima u Beogradu i Prištini da u rasvetljavanju ovog zločina treba da vide sopstvenu priliku da se dokažu, a ne da ga koriste za dnevno-političke sukobe.

Porodica Olivera Ivanovića već devetnaest meseci živi u iščekivanju da će se ubice pronaći. Međutim, to vreme je, kako kaže Oliverov brat Miroslav, ispunjeno samo političkim sukobljavanjima i u sticanju dnevno-političkih poena.

“Od same istrage ne vidi se nikakvog pomaka. Naravno, nadamo se da će naići bolje vreme i ljudi koji će biti profesionalniji, zainteresovaniji za istragu, i koji će izneti ozbiljnija društvena rešenja u tome da se to ubistvo otkrije, jer je ostavilo ozbiljan trag na društvo i ovu epohu“, rekao za RTV Kim Miroslav Ivanović.

Naglašava da interesovanje porodice u otkrivanju ubice neće jenjavati, i da će sve političke aktere upozoravati na potrebu da se ono otkrije.

„Da sam u prlici i na njihovom mestu, video bih u tome ozbiljnu priliku da dokažem ko sma i šta sam, moju zanteresovanost i moju ideju“, poručio je Ivanović nadležnima.

Advertisements

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018. sa šest hitaca u leđa, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Sahranjen je u Beogradu, u Aleji velikana.

Izvor: radiokim.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *