Otkriven ubica Olivera Ivanovića!

Otkriven ubica Olivera Ivanovića!

Kako piše portal Republika.rs Srpske službe, ali i obaveštajci jedne prijateljske zemlje koji deluju na Kosovu i Metohiji, došli su do novih saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića. Prema tim veoma pouzdanim informacijama, obarač je povukao Albanac sa prezimenom ili nadimkom Zekaj, koji je poznat u šiptarskim krimi-krugovima, a godinama se kretao u okruženju Kadrija Veseljija, predsednika kosovskog parlamenta i čoveka za koga kažu da povlači sve konce na KiM.

Foto: Agencije

Do ovih saznanja, kako kažu sagovornici Srpskog telegrafa iz obaveštajnih krugova, operativci su došli uprkos očiglednim opstrukcijama prištinskih vlasti tokom istrage atentata.

– Od prvog dana kosovska policija je opstruirala istragu. Činjeno je sve da se zavara trag do počinilaca i organizatora. Baš zbog toga, ništa od onoga što im je Beograd tražio, počev od dostavljanja nalaza uviđaja pa nadalje, nije ispoštovano. Kako se ispostavilo, tragovi definitivno vode ka Kadriju Veseljiju – kaže naš izvor.

KO SE KOME SVETIO?

Da su ove informacije tačne, juče je, gostujući na TV Pink, potvrdio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Šta je radio izvesni Zekaj dan uoči ubistva Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici, gde je, na koji ulaz ušao, a na koji izlaz izašao – rekao je u jednom trenutku predsednik Srbije.