POKS NEĆE SA ĐILASOM: Stanić jasno odbrusio Mariniki – neće sa onima koji misle da je Kosovo nezavisno

Vuk Stanić, izabrani odbornik za Skupštinu Beograda ispred koalicije NADA i član dela Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) koji vodi Vojislav Mihailović, saopštio je danas da ne može da glasa za kandidate za gradonačelnika koje podržavaju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić.

Kako se navodi u Stanićevom saopštenju, on ističe da će samostalno odlučiti koga će podržati za gradonačelnika Beograda, bez obzira na izjave političkih lidera i eventualne njihove dogovore.

Advertisements

Stanić kaže da je u politiku ušao kao patriota koji se borio protiv agresora za naš narod i našu otadžbinu, i ne može da zamisli da politički podrži one koje, kako je naveo, iznose najgore optužbe na račun srpskog naroda i Srbije.

– Ne mogu da glasam i podržavam one koji nas optužuju da smo genocidni narod, da smo agresori i ratni zločinci, da je Kosovo i Metohija nezavisna država i da Srbija treba da bude članica NATO pakta. Time bih pogazio zakletvu koju sam dao Srbiji. Ne mogu da glasam za kandidate koje podržavaju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Marinika Tepić – poručio je Stanić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *