PRVO MU JE MINISTARKA ZORANA PALA U ZAGRLJAJ! Poledica 2 nedelje posle HAPŠENJA VRATIO SE NA POSAO!

Miodrag Poledica, državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koji je početkom februara uhapšen sa još četiri osobe zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj, samo nakon dve nedelje od hapšenja vratio se na posao, saznaje se  iz dobro obaveštenih izvora.

Advertisements

– Poledici je bila izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima koji su zaposleni u tom ministarstvu i „Infrastrukturi Železnice” i posećivanje određenih mesta, to jest prostorija Ministarstva u kojem je zaposlen. Međutim, ta mera je u međuvremenu ukinuta, pošto su saslušani svedoci i on se nakon proteklih praznika ekspresno vratio na posao – objašnjavaju dobro obavešteni izvori Aloa.

Da je Poledica dobrodošao na posao, iako istraga nije završena, videlo se i po tome što je i pre hapšenja, ali i tokom te nakon njega dobio nedvosmislenu podršku Zorane Mihajlović, ministarke saobraćaja, građevine i infrastrukture.

Ministarka je, pre puštanja Poledice na slobodu, na svom Instagram profilu objavila selfi s njim.

– Prijatelj. Saradnik – kratko je napisala ona uz fotografiju, a čim je izašao iz pritvora, ministarka i ostale kolege priredili su mu topli doček u Nemanjinoj ulici.

Usledo je i prisan zagrljaj sa ministarkom, osmesi, pa zajednički ulaz u zgradu.

– Poledica je u Vladu stigao oko 13 sati. Ministarka ga je dočekala ispred zgrade, a u kabinetu su bili i svi ostali pomoćnici i državni sekretari iz ministarstva saobraćaja. Bilo je je i aplauza i suza… – kaže naš sagovornik koji je prisustvovao sceni “dočeka” Poledice.

Izvor: Kurir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *