ŠEŠELJU, PONESI PIŠTOLJ, PI*KA TI MATERINA, DA REŠIMO TO JEDNOM ZA SVAGDA! Čanak pobesneo u jutarnjem TV Hepi i pozvao lidera radikala na dvoboj!

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, gostujući u Jutarnjem programu TV Hepi kod Milomira Marića, pozvao je lidera radikala Vojislava Šešelja na dvoboj, poručivši mu da bira oružje…

Kometarišući incident koji se sinoć dogodio u Marićevoj “Ćirilici”, kadu Šešelj i Dragoslav Bokan ušli u verbalni duel sa Čedomirom Jovanovićem, posle kojeg je lider LDP napustio studio, Čanak je Šešelja i Bokana nazvao smećem i nakon salve uvreda na njihov račun ih pozvao da dvoboj.

– Govorim vrlo ozbilno! Ta gomila smeća, od Šešelja i Bokana pa nadalje, sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju… Da ih vidim, sve te delije i junačine bez badigardova… Evo, gospodo, birajte oružje, ‘ajde da to rešimo jedno zauvek! – rekao je Čanak.

Na Marićevu opasku da je još u vreme Slobodana Miloševića učestvovao u TV duelima sa Šešeljom, i da ga je Šešelj, kao i mnoge druge, uvek pobeđivao, Čanak je rekao:

– Ti stvarno misliš da je on nekog pobedio? Njegovi prostakluci, njegova nadvikivanja… To je jedan najprizemniji sarajevski ulični fazon koji je on pokupio kao seljače koje je tamo došlo u školu…

Čanak je, ne spuštajući ton, zatim ponovo Šešelju uputio poziv na dvoboj:

Advertisements

– Vojislave Šešelju, čekam te gde hoćeš i kad hoćeš s pištoljem, ponesi i ti tvoj, pi*ka ti materina, koji si potezao na studente! Da te vidim da rešimo to nas dvojica več jednom zanavek!

Izvor: Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *