POZVAO JE STARICU U KOLA, POKUŠAO DA JE SILUJE! Srećna što je izvukla živu glavu, baka je sve ispričala policiji, OVAKO JE BILO

Osamdesetogodišnja M.P. iz Grdelice prijavila je leskovačkoj policiji neobičan pokušaj otmice i napastvovanja od strane, za sada nepoznatog lica, a ceo slučaj trenutno ispituje javni tužilac.

Baka se seća da je “kidnaper” bio star između 50 i 60 godina, srednjeg rasta, crnog tena i duguljastog lica, a na nogama je nosio sobne papuče.

Ova bizarna drama, kako stoji u policijskoj zabelešci, dogodila se 31. januara u ranim jutarnjim satima kada je nepoznati muškarac stao automobilom i ponudio joj da je poveze do Leskovca.

– Pošla sam kod sina u posetu u bolnici u Leskovcu. Ispred prodavnice u Dedinoj Bari (selo nadomak Grdelice) put mi je preprečio vozač automobila braon boje, i iako nisam htela, nekako me je ubedio da me preveze do Grdelice. Kada sam ušla u vozilo, on nije hteo da se zaustavi u Grdelici već je krenuo ka Vlasotincu, tražila sam da stane, ali on je zaključao vrata i nije se zaustavljao – navodi ova žena u podnetoj službenoj zabelešci.

“Kidnaper” se zaustavio negde u blizini sela Dadince jer je lokalni put posle nevremena preprečilo neko stablo, pa nije mogao dalje kolima.

– Udarala sam u automobil i rukama i nogama, tražila da me pusti, ali on to nije hteo. Onda mi je ponudio 3.000 dinara da se smirim. Kada sam ga odbila i rekla da imam novac, on mi je tražio da mu dam svoj. Zatim me je rukom uhvatio za nogu iznad kolena, stisnuo me je, a ja sam nastavila da udaram u vrata vozila, usled čega je spalo staklo. Ja sam to iskoristila da bacim svoje stvari kroz otvoreni prozor, a on je tek tada otključao auto i kazao da mogu da idem – navodi dalje ova starica.

Nesrećna starica se pešice vratila do Grdelice koja je od tog Dadinca udaljena desetak kilometara i svom bratancu ispričala sve što se desilo, nakon čega je sve prijavila policiji.

Advertisements

U PU Leskovac je rečeno da je ceo slučaj predat javnom tužiocu na dalje ispitivanje.

Izvor: Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *