SNS švalerke haraju Vranjem! Ne zaostaju ni Jagodina, Novi Sad, Grocka…

SNS švalerke haraju Vranjem! Ne zaostaju ni Jagodina, Novi Sad, Grocka…

Deo nezadovoljnih članova SNS obratio se javnosti dopisom u kome traže da se zaustavi stranačko zapošljavanje ljubavnica. Zahtevaju da stranka stane na put konkubinama koje su dobile posao preko kreveta i počne da ceni trud

Deo nezadovoljnih naprednjaka iz vranjskog odbora obratio se javnosti dopisom u kome traže da se zaustavi stranačko zapošljavanje, i to ni manje ni više nego švalerki!

Grupa naprednjaka iz Vranja poslala je dopis portalu Info Vranjske u kome je potanko objasnila šta se dešava u tom gradu. Kako su naveli, poznato je da SNS u Vranju zapošljava “rodbinu, prijatelje i komšike”, ali da je situacija postala nepodnošljiva jer su na red došle i švalerke. Nezadovoljni naprednjaci kažu da im je cilj da se spreči stranačko zapošljavanje do koga se dolazi preko kreveta, a da počne da se ceni trud ljudi koji se bore za stranku.

SNS švalerke haraju Vranjem! Ne zaostaju ni Jagodina, Novi Sad, Grocka...
Ilustracija Balkanska, Foto: Pixabay

Izmišljaju stranačka tela

Prema pisanju portala, koji se poziva na pomenuti dopis, “blizak prijatelj jednog od pet vodećih naprednjaka u Vranju ima švalerku koja je do sada radila najpre u ‘Simpu’, a potom u Centru za talente”.

– Sada je dobila treći posao za tri godine, a uopšte nije iz Vranja, nego se ovde doselila. Ideja je da se “gospođi od nivoa” obezbedi veća plata sa odgovarajućim kutkom za rad – navodi se u dopisu naprednjaka.
Uz dopis je, piše ovaj medij, stiglo i brdo fotografija, jer neko očigledno pomno prati razvoj “ljubavne romanse koja je razotkrivena”.

– U priči se pominje i Savet za socijalna pitanja, koji vodi sada legendarni Nenad Milojević Šone, a ovo stranačko telo u čitavoj priči služi kao paravan za “ljubavna očijukanja pod plaštom stranačkog rada”, a zbog “prismotre bračnih partnera” kojoj su učesnici afere navodno izloženi – navodi portal Info Vranjske.

Sve daju konkubinama

U dopisu naprednjaka piše da su neki članovi mnogo zaslužniji za stranku i izbore, ali da su ljubavnice na ceni.

– Izgleda da doterane ljubavnice mnogo više vrede nego mi koji lepimo plakate i obezbeđujemo glasove – stoji u dopisu, kao i to da je cilj ovakvog izlaska u javnost namera da se spreči stranačko zapošljavanje do koga se dolazi preko kreveta, da se stane na put “konkubinama i sličnima”, kao i da počne poštovanje “pravog rada i borbe za stranku”.

Darko Glišić, predsednik IO SNS, juče nije odgovarao na pozive i SMS sa konkretnim pitanjima. Odgovor je izostao i od potpredsednika stranke Marije Obradović, Milenka Jovanova i Miloša Vučevića.

Izvor: Kurir.rs/K.Blagović/

Otvorena Pandorina kutija
Švalerke tresu i Novi Sad, Jagodinu…

Ova vest zapalila je juče društvene mreže. Na Tviteru je jedan od korisnika napisao da je ista situacija i u Novom Sadu, da su tamošnja javna preduzeća puna švalerki.

Advertisements

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama i portalima, isti problem trese i Grocku, Aranđelovac i Jagodinu.