U Beogradu ubijen Zoran Trifunović iz Jagodine. Uhapšena žena osumnjičena za ubistvo

U Beogradu ubijen Zoran Trifunović iz Jagodine. Uhapšena žena osumnjičena za ubistvo

Telo Zorana Trifunovića, starog oko 60 godina pronađeno je jutros na Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 356. Za njegovo ubistvo osumnjičena je Stojanka S. (70) i ona je nakon nekoliko sati potrage uhapšena!

Ekipa hitne pomoći je, kako je navedeno, u 07:57 sati, konstatovala smrt muške osobe, pišu mediji.

U MUP-u su potvrdili da muškarac ima rane nanete vatrenim oružjem.

Kako pričaju komšije, muškarac je ubijen pored kontejnera rano jutros, a navodno je posle toga napadnuta i jedna žena.

– Pošla sam da bacim smeće u kontejner ali mi policajci nisu dali da pronđem jer je ubijen neki muškarac – kaže komšinica.

Kako dodaje, nije čula pucanj, “niti bilo šta”.

Ubijeni Zoran Trifunović je rodom iz Jagodine, a živeo je na Voždovcu. U Bulevaru kralja Aleksandra imao je kancelariju u kojoj je radio.

Kako saznajemo ubijeni muškarac bio je u sukobu sa jednom ženom oko nasledstva. Naime, upravo ta žena osumnjičena je i uhapšena zbog ubistva.

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo. Osumnjičena Stojanka S. će biti podvrgnuta testu parafinskom rukavicom.

Kako nezvanično saznajemo, ona živi u kući sa sinom, koji je advokat i koji je navodno spavao u vreme kada se pucnjava dogodila. Osumnjičena je udovica već 20 godina, a i pokojni muž bio je advokat.

Ubijeni Zoran Trifunović  je od ranije poznat javnosti, još kada je u Jagodini započeo gradnju nekoliko objekata, koje zbog nedostatka novca nije završio. U nekim njegovim zgradama čak su i kupci stanova posle useljenja morali sami da uvode vodu i struju.

Takođe je poznat i po angažovanju batinaša prilikom iseljavanja stanara sa mesta gde je planirao izgradnju stambenih zgrada i drugih sumnjivih građevinskih investicija u Beogradu, od kojih je mali broj i realizovan.

U Beogradu ubijen Zoran Trifunović iz Jagodine. Uhapšena žena osumnjičena za ubistvo
Screenshot/ google

Za Trifunovića se pretpostavljalo da je bio vlasnik hotela i restorana “Šumadija” u centralnoj jagodinskoj Ulici kneza Lazara, koje je zbog dugovanja, navodno, nameravao da proda.

Izvor: Balkanska