VELIKA ISPOVEST ĐORĐA DAVIDA – EVO ŠTA DALJE! Određene su mu POSEBNE MERE – doživeo je ŠOK, a uskoro će moći NAPOLJE!

Veoma bolan period za njega, sve ispričao za naš portal!

Đorđe David je danas, nakon 16 dana, napustio bolnicu posle 16 dana boravka na Institutu za pulmologiju.

Naime, nakon što je roker otkrio da je pozitivan na koronavirus, on je morao hitno da se hospitalizuje, a sada kada je prošao sve neophodne testove, on je pušten sa lečenja.

Povodom ovoga ekipa portala Informer.rs je kontaktirala Đorđa Davida, a on nam je otkrio kako se oseća.

– Prvi osećaj kada sam izašao i seo u auto, ja sam doživeo veliki šok, jer sam izašao na svež vazduh. Zaljuljalo mi se u glavi, teška mi je glava bila prvih 15 minuta, jer sam praktično posle 16 dana najstrožeg karantina izašao na sunce. To mi je bio udarac kao da sam se u nekom najkraćem vremenskom periodu od pet minuta sa nadmorske visine od nula metara popeo na 1600 metara – priča roker i dodaje…

– Dok sam bio tamo četiri zida razmišljao sam o svemu, ali najteže je gledati ljude koji nisu mentalno stabilni da sve tako lako podnesu. Ja sam uvek priskakao i razgovarao sa ljudima sa kojima sam bio okružen i vidim da je to uradilo plodom.

Advertisements

– Najteže pada to što svi mi koji smo bili u to sobi smo mogli sebi da obezbedimo nešto osnovno kada je komoditet u pitanju. Meni je najteže palo ta bespogovorna kompromisnost koju moraš da imaš. Dogovarali smo se kad će ko da se tušira, kada će ko ići do toaleta, kada će ko izaći na terasu, da li otvoriti prozor ili ne. Čovek koji je rođen 1947. godine, bio je najstariji među nama i svi smo se njemu prilagođavali. Mi smo želeli da imamo otvorene prozore, a njemu je bilo hladno. To su stvari koje teško padaju u ovakvoj vrsti hospitalizacije, pogotovo što ljudi celu noć kašlju – objasnio je roker i otkrio da će morati da bude u izolaciji tri nedelje.

Izvor: Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *