Vučićev stariji sin zaražen Koronom!

Foto:Instagram

Sin predsednika Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, zaražen je korona virusom i zbog kliničke slike je hospitalizovan na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Vest je objavio predsednik na svom instagram profilu „avučić”.

„Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku”, napisao je predsednik Srbije uz poruku Danilu: „Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!”, prenosi Tanjug.

Vest da je Danilo Vučić, stariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen virusom korona i hospitalizovan preuzeli su brojni elektronski mediji u regionu.

Tako se informacija gotovo istog trenutka pojavila na sajtu Radio televizije Republike Srpske, banjalučkih Nezavisnih novina, sarajevskog portala Klix, hrvatskog Indexa, crnogorskih sajtova „Vijesti” i KdM.

Dačić pružio podršku Vučiću i njegovom sinu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je večeras podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovom sinu Danilu koji je oboleo od korona virusa poželeo brzi oporavak.

Advertisements

„ U ovom teškom trenutku Predsednik Republike Srbije i moj prijatelj Aleksandar Vučić i njegova porodica imaju punu podršku i solidarnost moju i moje porodice. Danilo je, poput oca, uvek bio veliki i nepokolebljivi borac i siguran sam da će pobediti ovaj opaki virus. Želim mu brz i uspešan oporavak”, rekao je Dačić za Tanjug.

Izvor: Politika

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *