VIS Fantomi i novi regionalni hit “Počelo je diktatore”

VIS Fantomi i novi regionalni hit “Počelo je diktatore”

Vokalno instrumentalni sastav “Pokret ujedinjenih fantoma” nedavno je izbacio singl sa pesmom koja pretenduje da postane hit koji će obeležiti 2019. godinu.

VIS Fantomi i novi regionalni hit "Počelo je diktatore"

Kako saznaje Balkanska, izdavačke kuće “Grand” harmonikaša Saše i jahačice Brene, i “City records”, čiji je vlasnik Željko od Mire pa do Vučića našmrkani ljigavac mali Mitrović, vode međusobni rat ko će zvanično biti izdavač vizionarske numere i time obezbediti sebi sigurnu budućnost posle pada Aleksandra Vučića.

Naime, iz krugova bliskih Aleksandru Vučiću, koji sa spakovanim koferima čekaju pravi trenutak za napuštanje Srbije, pronela se vest da će jedan od članova “Pokreta ujedinjenih fantoma” zauzeti mesto ministra policije u budućoj vladi, koja će se formirati posle bežanije aktuelnih tlačitelja građana Srbije.

Brena, Sale i Željko Koka su previše novca uložili u svoje prevarantsko-zatupljivačko-šibicarske ružičasto džiberske imperije, tako da se svim silama trude da se uvuku u analni otvor budućoj vlasti i u tom otvoru sebi obezbede siguran i nesmetan dalji rad na zaglupljivanu i hipnotisanju širokih narodnih masa., a izdavanje hit pesme “Počelo je diktatore” bi im poslužio kao odskočna daska ka novom analnom otvoru.

Nadamo se da Fantomi neće na to pristati, da će odbiti milionske sume koje im se nude, te da će ostati dosledni u svojoj borbi i da će sačuvati svoje dupe od raznoraznih smrdljivih uvlakača i estradno-menadžerskih nerasta i skotova.

Advertisements

Do tada, uživajte uz “Počelo je diktatore”:

Balkanska