Više sam učinio za Srbe, no svi lideri DF-a zajedno

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević saopštio je da više doprinio Srbima i Srbiji, nego svi lideri Demokratskog fronta (DF) zajedno.

On je saopštio da pojedini lideri Demokratskog fronta rade direktno u korist Demokratske partije socijalista (DPS).

“Jedan od lidera Fronta koji svojim djelovanjem u crnogorskoj politici direktno radi za interese DPS-a je Milan Knežević. U dugom periodu se predstavlja kao zaštitnik interesa srpskog naroda, a u istom tom periodu Srbi su sve nezadovoljniji i sve ih je manje u Crnoj Gori. Gospodin Knežević je školski primjer neuspješnog i prevaziđenog političara”, kazao je Pavićević.

Pavićević je dodao da je on sam više doprinio Srbima i Srbiji nego bilo koji od lidera Demokratskog fronta.

“Razumijem zavist i Andrije Mandića i Milana Kneževića jer oni nikada nisu i nikada neće biti poslanici u Skupštini Srbije. Ali treba da im je jasno da sam ja svojim poslaničkim radom u Skupštini Srbije i radom na Univerzitetu u Beogradu više doprinio emancipaciji i modernizaciji i dobru građana Srbije i srpskog naroda nego svi oni u Demokratskom frontu zajedno”, istakao je Pavićević.

Pavićević je zaključio da kao predsjednik Crnogorske želi da afirmiše ideju ustavnog patriotizma za Crnu Goru kojom se i Crnogorcima i Srbima i Bošnjacima i Albancima i Hrvatima i Muslimanima obezbjeđuje stabilnost i život dostojan evropskog građanina 21. vijeka.

Izvor: RTCG

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *