Vučić: Pravimo veliku luku, to će biti fantastično

Voditelj Milomir Marić ugostio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji govori o najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjima.

Predsednik je rekao da i dalje ima stvari koje moraju da budu urađene, i da će ići u sva mesta gde ljudi kažu da se ne osećaju dobro.

Advertisements

– Ja ću ići i u Krivelj i u Metovnicu. Naravno da ima problema, ali ići ćemo da rešavamo to. Jedan podatak uzmite u obzir. 2012. godine znate li koliko je bilo automobila u Boru. 2953. Danas ih je više od 17.000. Vratio se život u Bor, Majdanpek. Pravimo veliku luku u Prahovu. Kada to sve uradimo, kada podignemo dodatno Kladovo, ne samo sa prevodnicama na Đerdapu, već sa ulaganjem u puteve, to će biti fantastičan deo Srbije. Rtanj se podiže, sve se podiže, ali je ostalo još mnogo toga da se uradi. Užasan nam je put, recimo, od Žagubice do Borskog jezera. To su stvari koje moramo da uradimo – rekao je Vučić.

Vučić je podsetio i da je izgrađeno 320 kilometara novih pruga, i da su pruge bitne i za čist vazduh. – O kanalizaciji, vodovodnoj mreži i svemu. Urađeno je mnogo, i to su velike stvari za nas – podsetio je predsednik. Vučić kaže i da često razgovara sa predsednikom Francuske Makronom, i da on želi da čuje mišljenje predsednika Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *