BOLEST TEŽA OD KORONE! Milogorci tvrde da im Vučić i Rusi spremaju državni udar SRPSKIM PARAVOJNIM RESPIRATORIMA!

Crnogorske vlasti odbile su pomoć predsednika Srbije Aleksandra Vučića u respiratorima, zahvaljući mu “na brizi o Crnoj Gori”, uz napomenu da će se Crna Gora sama snaći, a društvenim mrežama širi se šokantna, tačnije rečeno, bolesna poruka tim povodom!

U poruci se navodi kako je odbijanjem pomoći Srbije u respiratorima Crna Gora zapravo “sprečila državni udar, izrežiran od strane ruskih službi i do zuba naoružanih srpskih paravojnih formacija”!?!

“Sprečen novi državni udar na čast i slobodu Crne Gore, pet respiratora organizovanih i izmanipulisanih od strane ruskih službi i naoružanih do zuba srpskih paravojnih formacija krenula su da sruše i unište sve što je crnogorsko, ali naš hrabri ministar je mudro razotrkio ove planove i stavio do znanja da mu je na prvom mestu zdravlje njegovih građana. Nikad više pet respiratora!”, piše u poruci.

Advertisements

Podsetimo, predsednik Vučić izjavio je prethodno u petak da Srbija nije otela, niti konfiskovala nijedan respirator Crnoj Gori, reagujući na optužbe iz Podgorice, i poručio da je Srbija spremna da Crnoj Gori pokloni pet respiratora.

Izvor: Informer

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *