Damir Nikšić: Smrt fašizmu – robija kriminalcima

Damir Nikšić: Smrt fašizmu – robija kriminalcima

Umetnik i još mnogo toga, a od skora i političar Damir Nikšić, na Fejsbuku je postavio objavu povodom skupa podrške Davidu, Dženanu i ostaloj ubijenoj deci,  koju vam prenosimo u celosti:

“5. oktobra će se održati veliki skup podrške borbi za pravdu i istinu ubijenih Davida, Dženana i ostale djece.

Za potrebe tog javnog skupa se pravi kompilacija klipova podrške poznatih. Već su stigli klipovi od Dine Šarana, Sergeja Trifunovića, Dubioze, Elvisa Kurtovića, eventualno će stiči i od Marija iz Zostera, pa su iz organizacije zamolili i mene da učestvujem i snimim svoj klip.

Ja sam to učinio i poslao sam organizatoru koji ga je objavio u FB grupi. Poslali su mi link koji sam podijelio dole, ali pošto je grupa izgleda zatvorena moji su me fanovi zamolili da prepričam ili prikažem o čemu se radi. Zato sam objavio taj klip i ovako, direktno na ovoj stranici.

Molim sve koji imaju problema sa ovakvim mojim angažmanom da ne vrše ružan pritisak na mene već da razmisle prije nego budu grubi u svojim komentarima.”

Advertisements

Preporučujemo da posetite njegovu Fejsbuk stranicu Damir Nikšić, pogledate njegove objave koje vas neće ostaviti ravnodušnim, kao i da dobro razmislite za koga ćete glasati na predstojećim izborima i u tom razmišljanju da obavezno imate u vidu i Damira, nećete se pokajati, sigurni smo.

Balkanska