Devetnaestogodišnji Ivan Milanović kandidat za člana Predsedništva Pokreta slobodnih građana! Da li je Srbija spremna za mladog i neukaljanog lidera ili će to biti bacanje “bisera pred svinje”?

Devetnaestogodišnji Ivan Milanović kandidat za člana predsedništva Pokreta slobodnih građana! Da li je Srbija spremna za mladog i neukaljanog lidera ili će to biti bacanje “bisera pred svinje”?

Malo ko zna da je subota 26. januar dan kada će biti doneta jedna od prelomnih odluka za budućnost Srbije.

Tog dana se u Pokretu slobodnih građana održavaju izbori za članove Predsedništva pokreta.

Jedan od kandidata je devetnaestogodišnji student iz Pančeva Ivan Milanović, koji je ovih dana, na predlog nekoliko odbora, i zvanično ušao u trku za člana Predsedništva PSG.

Tu informaciju nam je potvrdio Ivan u kratkom telefonskom razgovoru, a na našu konstataciju da je vrlo mlad i na pitanje da li je svestan u šta se upušta, i da se upušta u borbu “Davida protiv Golijata”, Ivan odgovara:

– Kad su mogli mladići mojih godina 1914., 1941,  a i pre i posle toga da daju svoje živote za Srbiju, i za to su bili dovoljno zreli,  pa mogu i ja, a imam i snage i hrabrosti i znanja da se borim i izborim sa bitangama, štetočinama, kriminalcima i ološem koji se uvukao u svaku stranku i pokret, i koji je preko njih okupirao i uništio moju zemlju. Toliko mogu, spreman sam, želim i hoću da učinim za moju Srbiju i sve njene građane, koji stvarno nisu zaslužili sve ovo što im se dešava. A ovom svojom kandidaturom želim da pokrenem i sve mlade u Srbiji da ustanu i da se bore i izbore za svoju budućnost, jer samo oni mogu doneti promene na bolje, pošto su se ovi dosadašnji dovoljno dokazali svojim razaranjem i ubijanjem države.

Devetnaestogodišnji Ivan Milanović kandidat za člana predsedništva Pokreta slobodnih građana! Da li je Srbija spremna za mladog i neukaljanog lidera ili će to biti bacanje "bisera pred svinje"?

Dobro je poznata činjenica da su u Srbiji skoro sve stranke i pokreti stvoreni od neke “službe”. Pokret slobodnih građana je jedan od retkih koji to nije, što ne znači da služba nije ubacila svoje ljude i za vrlo kratko vreme uspela da ga oslabi i da uradi sve ono što je svima dobro poznato. Zato je 26. januar jedan od prelomnih trenutaka koji će označiti kakav će put imati Srbija.

Ako PSG bude izabrao Ivana Milanovića, imaće normalnog, neisprljanog, hrabrog, poštenog i modernog lidera koji će probuditi i privući ogroman broj mladih ljudi i ljude (a njih je pola Srbije) koji su razočarani u dosadašnju političku kastu. Sa Ivanom Milanovićem i kvalitetnim ljudima oko njega, PSG sigurno ostvaruje ogroman uspeh na predstojećim izborima, i Srbija kreće novim, zdravim putem.

Izabere li PSG neke druge kandidate, poznatije široj javnosti, znaćemo da u Pokretu slobodnih građana nema više slobodnih građana, već poslušnika kupljenih i od jednih i od drugih i saznaćemo definitivno da li je Žitorađa pobedila Beograd.

Devetnaestogodišnji Ivan Milanović kandidat za člana predsedništva Pokreta slobodnih građana! Da li je Srbija spremna za mladog i neukaljanog lidera ili će to biti bacanje “bisera pred svinje”?

Balkanska