Đokić: Sergeja Trifunovića sam već tužio zbog laži, on ima veze sa narkoticima, a ne ja

Đokić: Sergeja Trifunovića sam već tužio zbog laži, on ima veze sa narkoticima, a ne ja

Knjaževac — Predsednik opštine Knjaževac Milan Ðokić izjavio je da je Sergeja Trifunovića već tužio zbog lažnih navoda da je hapšen zbog posedovanja kokaina.

Đokić je istakao da je Trifunovića već tužio, a da ne dolazi na ročišta i izbegava da primi sudski poziv, ali nastavlja, kaže on, sa kampanjom protiv njega i SNS, prenosi B92.

Ðokić je reagovao na današnje navode Sergeja Trifunovića na Tviteru da je Ðokić hapšen.

Predsednik opštine Knjaževac takođe odbacuje optužbe da je sinoć u tom gradu prebio Dalibora Stanojevića, odbornika DS-a, navodeći da se dogodilo upravo suprotno, odnosno da je Stanojević teško povredio Miroljuba Božinovića, odbornika SNS-a.

On navodi da se oglašava povodom, kako kaže, monstruozne kampanje koju protiv SNS i njega lično, vodi Sergej Trifunović, kojeg smatra propalim glumcem i političarom u pokušaju.

Ðokić je naveo da je juče, na Dan opštine Knjaževac, kada su sumirani dobri rezultati, najavljeni novi projekti i nagrađeni najbolji u tom gradu, to nekome zasmetalo, jer nekome ne ide u korist da se Knjaževac razvija i da se za grad čuje po dobru, već je važno da se provocira i dovede do incidenta.

“Kada im to nije uspelo, propali glumac Sergej Trifunović me je ponovo javno optužio da sam narko diler”, naveo je Ðokić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Đokić: Sergeja Trifunovića sam već tužio zbog laži, on ima veze sa narkoticima, a ne ja
Đokić: Sergeja Trifunovića sam već tužio zbog laži, on ima veze sa narkoticima, a ne ja
Milan Đokić, Screenshot

Podsetio je da je zbog takvih izjava već podneo tužbu sudu i naveo da Sergeja nema na ročištima i da uporno izbegava da primi sudski poziv.

“Umesto toga mu se priviđaju narko dileri, što u njegovom slučaju nije za čuđenje, jer je našoj javnosti odavno poznato da je upravo Sergej Trifunović konzument narkotika, pa mu se valjda zbog toga tako često priviđaju narko dileri…”, rekao je Ðokić.

On je poručio da će pred sudom dokazati ono što, kaže, svi u Knjaževcu znaju, da nema nikakvih dodirnih tačaka sa narkoticima i ljudima iz tog sveta, dok, navodi, “u celoj Srbiji svi znaju da Trifunović ima veze sa narkoticima i da je to njegov svet”.

“Kada me propali glumac optužuje za monstruozne stvari, znam da je politika koju u Knjaževcu vodi SNS, i ja kao predsenik opštine, ispravna i da nemamo pravo da se takvima sklanjamo, već je naša dužnost da nastavimo da još posvećenije radimo za građane koji su nam ukazali poverenje”, naveo je Ðokić.

MUP je saopštio da intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu, gde je posle proslave Dana opštine, po izlasku iz restorana došlo do svađe i tuče između D.S. (1977), odbornika DS i i M. B. (1965), odbornika SNS.

Ranije danas DS je saopštila da je Ðokić sa saradnicima napao njihovog odbornika Dalibora Stanojevića, ali je SNS u saopštenju navela da je upravo Stanojević napao i teško povredio odbornika naprednjaka u tom gradu Miroljuba Božinovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *