Đuka i Šešelj protiv ”buke protiv diktature”

Vladimir Đukanović Foto: Medija centar

Tokom današnje rasprave u Skupštini Srbije moglo se čuti nekoliko predloga kakav bi trebalo da bude odgovor u lupanje u šerpe odosno akciju “Bukom protiv diktature” koja je počela u nedelju.
„Gospođo Brnabić niste smeli da povučete uredbu o lažnim vestima i da poslušate Aleksandra Vučića da ne hapsite one koji šire laži. Ovde se izlazi u susret lažnim novinarima. Svako ima pravo da bude novinar, a niko nema pravo da laže. Kakva bre demokratija u vreme vanrednog stanja.
Mi smo stalno u nekoj defanzivi i to jednom mora da se preseče”, rekao je poslanik SNS Vladimir Đukanović, tokom rasprave u Skupštini Srbije i pozvao građane da se svakoga dana u 20 i 30 sati pridruže akciji stop tajkunima i kriminalcima i da sa svojih terasa glasnom muzikom daju odgovor na lupanje u šerpe odnosno akciju „Bukom protiv diktature koja je počela u nedelju.
Dok je Đukanović predlagao da se zaglušujućom muzikom građani svakoga dana u 20.30 časova suprostave tajkunima, dotle je Vojislav Šešelj predložio da to bude pesmom „Spremte se spremte, četnici“.
Đorđe Komlenski , poslanik Pokreta siocijalista ocenio je da bi jedinatvo bilo pokazano samo pesmom: Marš na Drinu“, jer je to pesma koja ima istoriju.
Inače, Vladimir Đukanović danas je pozvao predstavnike vlasti da ni po koju cenu ne dozvole relaksiranje mera za Praznik rada.
Izvor: Danas

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *