DRUGA SEZONA NOVE “DINASTIJE”: Meksikanka u ulozi Kristl

DRUGA SEZONA NOVE “DINASTIJE”: Meksikanka u ulozi Kristl

Zvezda telenovela Ana Brenda Kontreras ima zadatak da dočara karakter “prave” nove izabranice Blejka Karingtona (Grant Šou)

Iako rimejk čuvene sapunice iz osamdesetih “Dinastije” nije ostvario zavidnu gledanost, tvorci moderne priče o bogatim članovima porodice Karington i Kolbi – Džoš Švarc, Stefani Sevidž i Sejli Patrik odlučili su da realizuju i drugu sezonu. Kao i do sada, nastavak serije osvanuće u Americi na mreži The CW i to 12. oktobra, samo dan kasnije u odnosu na premijerno izdanje iz 2017. godine, dok će gledaoci Netfliksa u peripetijama “Dinastije 21. veka” moći da uživaju sutradan.

U odnosu na originalni format likovi su doživeli veliki preobražaj, te smo imali priliku da upoznamo Semi Džo Karington u novom telu – kao muškarca, i to homoseksualca Sema Floresa, i Kolbijeve kao Afroamerikance. Poznatu Kristl, odnosno Kristal kako je sada nazivaju, nekada je tumačila Linda Evans, a zatim se u njenoj koži našla Peruanka Natali Keli. Ali ne zadugo. Naime, ova glumica više nije deo projekta i na njeno mesto stiže meksička zvezda telenovela Ana Brenda Kontreras, čiji je zadatak da dočara karakter “prave” nove izabranice Blejka Karingtona (Grant Šou). To znači da lik Kelijeve nije bio onakav kakvim se predstavljao…

DRUGA SEZONA NOVE "DINASTIJE": Meksikanka u ulozi Kristl

Dramatičan završetak prve sezone u kome je Klaudija (Brijena Braun) upucala u stomak Kristal (Natali Keli) i ostavila je zarobljenu u zapaljenoj kući na dan Stivenovog venčanja pokrenulo je glavno pitanje: da li će ona preživeti? Različite verzije sudbine glamurozne maćehe Felon Karington (Elizabet Gilis) nastajale su u krugovima ljubitelja sapunica, a izjava Kelijeve da se neće vraćati u “Dinastiju” dodatno je podgrejala atmosferu i zbunila gledaoce.

Advertisements

Iznenađen i pomalo iznerviran ovom glumičinom objavom bio je i predsednik mreže The CW Mark Pedovic, jer je pre vremena otkrila detalje o nastavku njihove saradnje. Sada je ona okončana, te će se u koži jedne od glavnih junakinja oko koje se lome koplja naći 31-godišnja meksička glumica i pevačica Ana Brenda Kontreras. Karijeru je gradila u telenovelama, među kojima su “Neukrotivo srce”, “Žena koja nije mogla da voli”, “Tereza”, “Magična privlačnost”, “Zauvek zaljubljeni”, a uloga u “Dinastiji” biće njena prva rola na engleskom jeziku

Izvor: Novosti