DSS: Marko Đurić je beskrupulozna lažovčina i biće tužen

DSS: Marko Đurić je beskrupulozna lažovčina i biće tužen

Posle gostovanja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marka Đurića, u emisiji Upitnik na RTS-u i tvrdnji koje je tom prilikom izrekao, Demokratska stranka Srbije se oglasila saopštenjem koje prenosimo u celosti:

Tužba protiv Marka Đurića zbog beskrupulozne laži

Demokratska stranka Srbije sa dubokim žaljenjem konstatuje da se srpska politička scena i javna debata na njoj svela na nivo koji je gori od najprimitivnije pijačne svađe. Istina, elementarna logika i snaga argumenata nažalost su potpuno obesmišljeni u korist nesnosne galame i niskih napada ad personam. Za ovakvo nedostojno stanje i skoro nepojmljivo srozavanje javne debate punu odgovornost snosi aktuelna vlast. Ona te odgovornosti međutim ne sme biti oslobođena.

Stoga, zbog bezočne i beskrupulozne laži koju je Marko Đurić izneo u emisiji Upitnik koja je emitovana na RTS-u 19. februara 2019. godine da je predsednik Demokratske stranke Srbije “ukrao dva stana na Vračaru”, protiv direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Marka Đurića, biće podneta tužba zbog povrede časti i ugleda, uz zahtev da presuda bude javno objavljena.

DSS: Marko Đurić je beskrupulozna lažovčina i biće tužen