Dušan Dr. Trifunović: Dragi građani, potrebni ste i sebi i nama!

Dušan Dr. Trifunović, predstavnik Unije Most koja na predstojećim Parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima podržava listu akademika Muamera Zukorlića poziva sve građane da izađu na izbore jer, kako kaže-potrebni su i sebi i onima za koje će glasati!

-Potrebni ste i sebi i nama! Pozivamo vas da izađete na izbore i budete kreatori sopstvene sudbine i života u Srbiji u narednom periodu! Kao što sam rekao, potrebni ste sebi ali ste isto tako potrebni i nama koji se borimo za vas i koji ćemo biti vaši predstavnici! Bolji uslovi zaposlenja i bolji kvalitet vaše životne i ekonomske egzistencije za nas su primaran interes, zadatak i obaveza!

Dušan Dr. Trifunović

Rekao je gospodin Trifunović za portal Balkanska pravila i dodao:

Advertisements

-Tražimo da se za potrebe samozapošljavanja i upošljavanja kod domaćih preduzetnika iz budžeta Republike Srbije izdvaja isto onoliko koliko se izdvaja stranim investitorima, dakle, po 10 000 evra. Domaći preduzetnici su kičma razvoja naše privrede i na njih Država mora obraćati pažnju daleko više nego na strane investitore od kojih mnogi samo započnu sa radom i zatvaraju svoje poslove čim to budu mogli a novac ne vraćaju! Taj novac nije ničiji nego VAŠ, dragi građani Srbije! On je od skupe struje, goriva, registracije vozila, taksi i drugih nepotrebnih nameta! Zato, dragi građani Sbije, ne libite se da dobijete mogućnost da se vi pitate za vaš novac a ne da vam stranci zavlače ruke u džepove! Zato-SAMO PRAVO, broj 8!

Izvor: Balkanska

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *