KNEŽEVIĆ TRAŽI SASLUŠANJE ABAZOVIĆA POVODOM INFORMACIJA EUROPOLA: Dok sam još predsednik Odbora za bezbednost imam obavezu

Portal Libertas je objavio da se u dokumentima Europola službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović navode kao članovi kavačkog kriminalnog klana.

Predsednik Odbora za odbranu i bezbednost Milan Knežević zakazao je za 6. maj sednicu tog skupštinskog tela na kojoj će se doneti odluka o saslušanju čelnika Vlade i bezbednosnih službi, a povodom navoda Europola.

Na dnevnom redu sednice je: Donošenje Odluke o kontrolnom saslušanju predsednika Vlade Dritana Abazovića, direktora Uprave policije Zorana Brđanina, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i šefa Specijalnog policijskog odeljenja Predraga Šukovića u vezi sa navodima Europola o službenicima Uprave policije Petru Lazoviću i Ljubu Miloviću.

Advertisements

– Dok sam još koji dan predsednik Odbora za bezbednost, imam obavezu da čuvam ovo malo Crne Gore što je ostalo. Ako je išta više i ostalo od nje – naveo je Knežević na Tviteru.

Podsećamo, portal Libertas je objavio da se u dokumentima Europola službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović navode kao članovi kavačkog kriminalnog klana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *